Setari Cookie-uri

Idei pentru cadoul de nunta

Alegerea cadoului de nunta reprezinta o situatie delicata de multe ori. Ne gandim ce sa alegem in asa fel incat sa le fie de trebuinta mirilor dar sa le si ramana ca o frumoasa amintire din partea noastra. Tot in alegerea cadourilor trebuie sa tinem cont de ceea ce si-ar dori mirii si sa fim atenti ca cele alese de noi pentru a fi daruite sa nu coincida cu alegerea altor invitati, astfel cadoul sa se repete.

16. Daca le sunteti o ruda propiata ori prieteni foarte buni sau daca pur si simplu aveti posibilitatea un cadou extraordinar ar fi o masina pentru cei doi.

17. Evident, cadoul suprem ar fi un apartament pentru tinerii casatoriti.

Puteti trimite cadourile cu cateva zile inaintea nuntii. Astfel veti evita agitatia din ziua casatoriei si cadourile nu isi vor pierde biletelul cu nemele si urarile dumneavoastra. Chiar daca ati trimis anticipat cadourile, in ziua nuntii este obligatoriu sa aduceti un buchet cu flori.

Toate cadourile primite trebuie despachetate de miri si lasate la vedere, ignorarea darurilor este un gest de neiertat. Nu uitati sa multumiti individual invitatilor pentru cadouri.

Un articol de Iulia D.

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.