Setari Cookie-uri

Gravida si frumoasa in ziua nuntii

Ati fixat deja data nuntii dar s-a intamplat sa ramai gravida. Sau poate ca erai deja gravida cand ati hotarat sa va casatoriti. Oricum ar fi, graviditatea nu mai reprezinta un impedimnet in calea casatoriei, si nu mai este cazul sa grabiti ceremonia de teama ca o sa se vada burtica, motiv pentru care o sa fii o mireasa mai putin atragatoare. Sarcina reprezinta un motiv de mandrie si nu de rusine, asa ca probail o sa va faca placere sa va afisati si cu primul vostru copil atunci cand va veti uni destinele.


“Esti fericita? Vad ca porti inel.”


Dar poate ca nu chiar atunci... Aveti grija cand va achizitionati inelele sa tineti cont de faptul ca degetele tale se vor ingrosa pe perioada graviditatii. Cel mai potrivit ar fi probabil sa cumparati un inel special pentru ceremonie, nu foarte scump, iar cand corpul tau va reveni la formele naturale poti sa-l inlocuiesti cu verigheta. Acest lucru nu estompeaza deloc valoarea verighetei, daca tii neaparat poti sa o iei la ceremonie si sa-l rogi pe preot sa o binecuvanteze, iar in ziua cand vei renunta la inelul substitut puteti sa dati voi singuri valoare evenimentului chiar si numai printr-un simplu sarut.

Sfaturi practice

Este bine sa tineti cont si de cateva recomandari sau interdictii. Pentru a fi sigure ca nu vor aparea probleme deosebite, faceti un control medical chiar inainte de nunta si respectati cu sfintenie recomandarile medicului care va supravegeaza sarcina.

1. In aceasta perioada aveti nevoie de ingrijiri speciale ale obrazului daca vreti sa aratati cat mai bine. Se poate intampla ca pielea sa se deshidrateze accentuat, pilelea grasa poate sa devina normala (ceea ce este imbucurator) iar pielea uscata poate sa devina grasa. Urmariti cu atentie toate aceste transformari si actionati in consecinta, prompt si eficient, cel mai bine la sfatul unui specialist. Daca pielea vi se deshidrateaza veti avea nevoie de crème cat mai grase si bogate in vitamine, pentru a mentine supletea tenului. Iar daca el vi se ingrasa, este problematic, mai ales daca nu v-ati mai confruntat cu asemenea probleme. Puteti sa incercati anumite tratamente si acasa, precum masti pe baza de argila si lotiuni cu zeama de castravete, dar cel mai bine ar fi sa mergeti la un salon. Nu cred ca vreti sa faceti ceva gresit si sa va treziti cu tenul patat sau iritat tocmai cand ati reusit sa va alegeti cea mai frumoasa rochie!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.