Setari Cookie-uri

Gravida si frumoasa in ziua nuntii

Ati fixat deja data nuntii dar s-a intamplat sa ramai gravida. Sau poate ca erai deja gravida cand ati hotarat sa va casatoriti. Oricum ar fi, graviditatea nu mai reprezinta un impedimnet in calea casatoriei, si nu mai este cazul sa grabiti ceremonia de teama ca o sa se vada burtica, motiv pentru care o sa fii o mireasa mai putin atragatoare. Sarcina reprezinta un motiv de mandrie si nu de rusine, asa ca probail o sa va faca placere sa va afisati si cu primul vostru copil atunci cand va veti uni destinele.

2. Desi sexy, aveti grija cum va alegeti lenjeria intima, in special sutienul. Este de preferat ca acesta sa fie elastic, pentru a proteja sanii, cupele sa fie mai adanci si intarite in partea de jos cu o banda. Incercati totusi sa nu purtati corset sau portjartiere prea stramte, va vor incomoda si va vor strica placerea serii. Altfel nu exista limite in ceea ce priveste lenjeria intima, caci gasiti foarte multe modele potrivite pentru femeile gravide, asa cum adecvate pot sa fie cele cu cateva numere mai mari, o alternativa la indemana.

3. Inca un aspect la care trebuie sa fiti atente este coafura. Deoarece unele femei se confrunta cu caderi masive ale parului in aceasta perioada, se poate intampla sa nu mai puteti sa realizati coafura mult visata, pe care ati ales-o initial. Acest lucru nu trebuie sa va descurajeze. Exista foarte multe coafuri pentru nunti, atat pentru par lung cat si pentru par scurt, fie el mai des sau mai rar. Sunt si diferite trucuri folosite pentru a-i schimba aspectul, precum extensiile de par. Ar fi bine sa evitati sa va vopsiti parul la fel de des cum o faceati inainte. Incercati sa rabdati pana in perioada nuntii, vopsiti-va cu cateva zile inainte, veti da astfel si o perioada de ragaz parului vostru care este mult mai fragil acum.

Desi este o perioada sensibila, si la emotiile fericitului eveniment se mai adauga si problemele specifice celor noua luni de sarcina, nu uitati ca pentru orice problema exista si o solutie. Evitati insa sa le tratati singure, incercati pe cat posibil sa va relaxati si implicati-va in schimb in crearea tinutei perfecte, atat pentru voi cat si pentru sotii vostri. Aceastra ocupatie poate sa fie foarte placuta si incitanta, si sunt convinsa ca in final iti va aduce multe satisfactii. Casa de piatra!

Un articol de Lucia Ionescu

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.