Setari Cookie-uri

Cum reduci cheltuielile la nunta

Nu toate cuplurile au posibilitati financiare pentru o nunta costisitoare si, chiar daca au pus ceva de-o parte, probabil isi doresc sa investeasca si in altceva banii. Cu toate acestea nu inseamna ca latura financiara ii va impiedica sa aiba o nunta de vis.

Nu toate cuplurile au posibilitati financiare pentru o nunta costisitoare si, chiar daca au pus ceva de-o parte, probabil isi doresc sa investeasca si in altceva banii. Cu toate acestea nu inseamna ca latura financiara ii va impiedica sa aiba o nunta de vis.

Ziua in care va uniti destinele este unica si trebuie planuita cu atentie din timp. Este posibila si o nunta ca in basme cu un buget mic.

Unde reduci cheltuielile?

Le reduci peste tot daca se poate. Intai trebuie sa faci impreuna cu viitorul tau sot o lista cu tot ceea ce este necesar si doriti la nunta voastra. Dupa ce lista este intocmita si revizuita, incepeti si va interesati de preturi.
Nu folositi doar internetul pentru a va interesa, mergeti si prin oras si cautati oferte pentru ca nu toate magazinele au site-uri.

Rochia de mireasa

Stiu ca este o zi speciala, dar asta nu inseamna ca vei cheltui o gramada de bani pe rochia de mireasa motivand ca este creata de nu stiu ce designer. Ideal ar fi sa creezi tu modelul la care ai visat, sa mergi prin magazine sa probezi ceva asemanator pentru a te convinge ca iti vine bine, apoi sa apelezi la serviciile de croitorie. Sunt magazine ori centre de croitorie care fac si rochii de mireasa iar costurile vor fi mai mici, plus ca ai avantajul de a purta o rochie originala si exact cum ti-ai dorit.
O alternativa o reprezinta si inchirierea unei rochii de mireasa. Nu ai suficienti bani sa o cumperi ori ti se pare ca ar costa prea mult, dar poti macar sa o inchiriezi, oricum nu o vei mai purta niciodata. De asemenea mai poti cumpara o rochie la mana a doua, foarte fruomasa, creata de o casa de moda sau un designer renumit, rochie pe care o vei achizitiona la pret de doua ori mai mic.

Citește și:

Restaurantul

Aici sunt foarte multe alternative. Exista si restaurante care cer costuri mai mici, chiar daca nu sunt cele de renume. Important este spatiul si modul in care il veti decora.
In ceea ce priveste meniul, este bine sa aveti o lista de invitati deja stabilita. In felul acesta veti sti cu aproximatie ce comenzi sa faceti. Nu alegeti cinci feluri de mancare, oricum nimeni nu poate manca atat. Alegeti ceva insa foarte gustos, oamenii vor tine minte ca au mancat cu placere acele bunatati. Daca nu va incanta foarte mult aceasta idee, puteti aranja un bufet. In felul acesta fiecare invitat va manca ceea ce ii place ori de cate ori are pofta de cateva gustari.

Invitatiile de nunta

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.