Setari Cookie-uri

Cum reduci cheltuielile la nunta

Nu toate cuplurile au posibilitati financiare pentru o nunta costisitoare si, chiar daca au pus ceva de-o parte, probabil isi doresc sa investeasca si in altceva banii. Cu toate acestea nu inseamna ca latura financiara ii va impiedica sa aiba o nunta de vis.

Acestea sunt destul de costisitoare, aproximativ 2-5% din buget fiind cheltuit pe invitatiile de nunta. Ca sa reduceti la minim costurile interesati-va la magazinele care se ocupa cu asa ceva. Unele magazine ofera invitatii gratis daca veti cumpara anumite produse de la ei. Altele au reduceri la anumite invitatii, reduceri ce au scopul de a atrage clientii, deci nu veti intampina probleme din punct de vedere calitativ. In felul acesta puteti cumpara mult mai ieftin invitatiile.
O alta idee ar fi aceea de a vi le confectiona singuri acasa. Trebuie mai intai sa va decideti la un model. Cautati pe internet, mergeti pe la magazine si “furati” idei atat de invitatii cat si de texte, apoi apucati-va de munca. Va mai trebuie doar hartie, imprimanta, plicuri si panglici daca modelul le cere.

Florile

Decorul si buchetul miresei si al nasei pot fi foarte costisitoare. Sunt chiar si situatii in care floraresele nu inteleg modelul buchetelor si riscati sa aveti probleme in sensul acesta. O metoda de reducere a cheltuielilor ar fi sa confectionati voi buchetele si decorul de nunta. Nu este foarte greu. Hotarati ce modele doriti si cumparati florile si plantele ornamentale, precum si panglicile cu care veti fixa florile in modelele ornamentale dorite. Daca veti face o comparatie de preturi veti constata ca ati economisit foarte mult. Tot ceea ce ati pierdut este doar timpul si ceva energie, dar merita. Inca un avantaj este acela ca, daca tot economisiti, puteti face buchetele din flori mai scumpe, oricum tot mai ieftin va fi. Cereti ajutorul prietenilor si rudelor daca nu va descurcati singuri.

Citește și:

Luna de miere

Odata ce au fost discutate si stabilite toate cele pentru ziua nuntii va trebui sa va ganditi si la cum va veti petrece luna de miere. Puteti sa va planuiti din timp aceasta minunata perioada. Mergeti la agentii si cautati oferte, unele agentii ofera chiar calatorii gratuite pentru proaspetii casatoriti. Singurul inconvenient ar fi sa nu fie pe placul vostru destinatiile propuse de agentii.

Planuiti si faceti toate aceste lucruri impreuna, asa vi se vor parea usoare si distractive. Va doresc o casnicie minunata si o zi a nuntii ca in basme.

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.