Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care sa NU le faci la nunta

Nunta se apropie cu pasi rapizi iar starea de agitatie si emotiile incep sa fie din ce in ce mai intense. Te tot gandesti la minunata zi, zambesti de fericire cand iti imaginezi cum vei spune DA si totusi iti este teama sa nu omiti vreun lucru ori ceva sa nu iasa asa cum a fost pus la cale. Dorind sa iti venim in ajutor ne-am gandit sa iti oferim cateva sfaturi cu privire la lucrurile pe care nu trebuie sa le faci.

Nunta se apropie cu pasi rapizi iar starea de agitatie si emotiile incep sa fie din ce in ce mai intense. Te tot gandesti la minunata zi, zambesti de fericire cand iti imaginezi cum vei spune “DA” si totusi iti este teama sa nu omiti vreun lucru ori ceva sa nu iasa asa cum a fost pus la cale. Dorind sa iti venim in ajutor ne-am gandit sa iti oferim cateva sfaturi cu privire la lucrurile pe care nu trebuie sa le faci.

NU lua deciziile singura!


Chiar daca obisnuiesti sa nu intrebi pe nimeni ce faci cu banii, nu uita ca in scurt timp vei imparti totul cu sotul tau. Nunta este a voastra, asa ca luati deciziile impreuna, sfatuiti-va si discutati toate cele ce sunt de facut. In doi, deciziile se iau mai bine.

Micsoreaza-ti sarcinile


A planui o nunta este foarte dificil, dar a te ocupa de tot ce este de facut? Ar fi mult prea obositor si intr-atat de stresant incat cu siguranta ai omite ceva. Chiar daca cea mai mare incredere o ai in lucrul facut cu mana ta, totusi nu te obosi atat. Este nunta voastra si voi ar trebui sa fiti protejati de tot ceea ce este mai greu. Daca tot iti faci griji in privinta unor sarcini de care trebuia sa se ocupa altcineva, verifica intr-o maniera discreta cum stau lucrurile, asa te vei linisti.

NU te increde prea mult in memorie


Probabil ca iti trec multe lucruri prin minte, insa nu este suficient ca acestea sa ramana in memorie. Noteaza pe o hartie tot ceea ce iti propui, in felul acesta vei avea toate ideile fara posibilitatea de a uita vreuna.

NU accepta micile intelegeri


Poate floraria, fotograful etc. iti promit marea cu sarea, nu lasa lucrurile asa! Scrie tot intr-un contract si nu omite nimic. Altfel exista riscul ca promisiunile care v-au fost facute sa fie incalcate, fara posibilitatea de a demonstra acest lucru.

NU exagera cu cheltuielile!


Mai sunt doar cateva zile ori numai una pana la nunta si te gandesti ca toate lucrurile au fost puse la punct, asa ca iti permiti din banii ramasi sa faci cateva cheltuieli. Ei bine, ar fi indicat sa nu faci acest lucru pentru ca nu stii ce curs imprevizibil va lua situatia si vei avea nevoie de bani. Mai asteapta putin, poti cumpara si dupa nunta. Mai mult, fii atenta la cheltuieli, s-ar putea ca in alta parte sa fie mai ieftin. Analizeaza bine piata. De ce sa dai bani in plus?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.