Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care sa NU le faci la nunta

Nunta se apropie cu pasi rapizi iar starea de agitatie si emotiile incep sa fie din ce in ce mai intense. Te tot gandesti la minunata zi, zambesti de fericire cand iti imaginezi cum vei spune DA si totusi iti este teama sa nu omiti vreun lucru ori ceva sa nu iasa asa cum a fost pus la cale. Dorind sa iti venim in ajutor ne-am gandit sa iti oferim cateva sfaturi cu privire la lucrurile pe care nu trebuie sa le faci.

Revizuieste responsabilitatile celorlati


Rudele, prietenii ori cavalerii si domnisoarele de onoare s-au oferit sa va ajute? Pentru a nu avea surprize neplacute de genul: uitarea verighetelor, ratacirea vreunui invitat etc. incearca sa te asiguri inainte de nunta ca cei care raspund de aceste lucruri sunt pregatiti (de obicei cavalerii si domnisoarele de onoare ar trebui sa aiba aceste responsabilitati).

NU te suprasolicita inainte de nunta


Maine este nunta si vrei ca totul sa iasa perfect. Nu te suprasolicita totusi, caci urmeaza o zi foarte agitata care ar trebui sa iti ramana in memorie ca fiind cea mai frumoasa zi din viata ta, nu cea in care te-ai simtit cel mai obosita. Mananca sanatos, dormi bine si rezolva doar acele activitati care trebuie facute in ziua dinaintea casatoriei voastre.

Asculta si sfaturile altora


Stand de vorba cu cei care au trecut prin casatorie vei auzi idei care, de multe ori, vin din experienta acestor persoane. Va pot da idei minunate ori sfaturi cu privire la unele greseli pe care nu le-ati fi luat in calcul. Nu ii refuzati cand incearca sa va vorbeasca.

NU uitati sa va probati cu o zi inainte de nunta


Este bine sa probezi rochia cu toate accesoriile, pantofii, gentuta, voalul, sa mai vezi inca o data cum se asorteaza toate si daca sunt in perfecta stare, sa nu fi intervenit un mic “accident” intre timp de care voi nu ati aflat (o pata, o mica ruptura, ceva descusut sau chiar sa nu se potriveasca intre ele culorile). Poate s-a modificat talia, in fine, orice este posibil. Trebuie sa ai grija sa nu te vada el daca esti superstitioasa. Si mirele trebuie sa faca la fel. Daca veti observa ca ceva nu este in regula inca mai aveti timp sa rezolvati problema.

NU uita de multumiri


Sunteti fericiti, lucrurile merg bine, invitatii sunt prezenti, emotiile inca sunt mari, insa nu uitati sa multumiti tuturor celor care va sunt alaturi si de asemenea aratati-va incantati de cadourile primite. Acordati atentie fiecarui invitat in parte macar la primire ori cand taiati tortul, dati noroc cu un pahar de sampanie cu fiecare persoana din cercul format pentru dulcele moment.

Fie ca aceasta mult-visata zi sa decurga asa cum v-ati dorit si speram ca sfaturile noastre sa va fie de folos.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.