Setari Cookie-uri

Sapte inconveniente care va pot strica nunta

Pentru ca ziua nuntii sa fie exact asa cum ti-o doresti, adica perfecta, trebuie sa fii atenta la cateva amanunte care pot sa-ti dea peste cap planurile in ultimul moment. Am realizat un top al acestor inconveniente ce pot sa apara cand iti este lumea mai draga.

Pentru ca ziua nuntii sa fie exact asa cum ti-o doresti, adica perfecta, trebuie sa fii atenta la cateva amanunte care pot sa-ti dea peste cap planurile in ultimul moment. Am realizat un top al acestor inconveniente ce pot sa apara cand iti este lumea mai draga.

1.Machiajul

Am ales sa incep cu machiajul, pentru ca, femeie fiind, sunt usor partinitoare si pun mai presus de orice frumusetea miresei. In fond tu esti vedeta zilei, pentru ca se stie, toti ochii sunt atintiti in special catre tine. Gandeste-te numai la cate poze vei face, pentru ca toti isi vor dori sa se fotografieze cu tine. Si nu iti permiti sa ratezi machiajul, pentru ca apoi sa te plangi ca ai iesit urat in poze din cauza unui machiaj nereusit. Este bine sa incerci din timp diferite variante. Pentru aceste incercari chiar nu este nevoie sa mergi la salon, pentru ca te va costa destul de mult. Eventual poti sa mergi odata, inainte de a incepe seria de incercari, pentru a cere si sfatul unui specialist. Apoi testeaza cat mai multe variante, descopera ce culori te avantajeaza, eventual imbraca si o tinuta alba pentru ca si in functie de tinuta se realizeaza machiajul. Iar cand vei merge la salon pentru ziua nuntii, o vei surprinde pe stylista cu cunostintele tale, iar impreuna cu siguranta veti realiza cel mai potrivit machiaj pentru tine.

2.Coafura

Mi s-a intamplat de mai multe ori sa aud femei plangandu-se ca nu le-a iesit coafura asa cum isi doreau. Si desi le-am explicat ca aratau senzational, ceea ce era adevarat, si ca ceilalti nu si-au dat seama ca nu era ceea ceea ce planuisera initial, ele nu s-au simtit mai bine. Pentru ca de fapt se raportau la propria dorinta si imaginea pe care si-o formasera atata timp, si nu la felul in care erau percepute de catre ceilalti. Atunci cand ne dorim foarte tare ceva, si nu iese exact cum ne doream, parca ramanem cu o usoara parere de rau. Asa ca daca vrei neaparat o anumita coafura, pe care ai vazut-o in revista, si nu accepti nici macar o mica diferenta, inevitabil trebuie sa mergi sa o incerci inainte de nunta. Asta pentru ca si cel mai priceput hairstylist poate sa greseasca macar putin o coafura noua si se poate intampla sa nu aiba tot ce este necesar. Astfel el va fi pregatit si coafura ta va fi exact cum ti-o doreai.

3. Mancarea

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.