Setari Cookie-uri

Sapte inconveniente care va pot strica nunta

Pentru ca ziua nuntii sa fie exact asa cum ti-o doresti, adica perfecta, trebuie sa fii atenta la cateva amanunte care pot sa-ti dea peste cap planurile in ultimul moment. Am realizat un top al acestor inconveniente ce pot sa apara cand iti este lumea mai draga.

Am ajuns si la necesitatile tuturor, pentru ca fericirea ta din ziua nuntii depinde foarte mult si de satisfactia invitatilor. Trebuie sa decizi nu numai cate feluri veti servi, ce trebuie sa contina aperitivele, ce bauturi sa alegeti sau in ce cantitati. Puteti sa optati pentru o nunta clasica sau pentru bufet suedez de exemplu. Informati-va din timp daca va este permis sa aduceti unele produse din alta parte si mai ales aveti grija ca mancarea sa fie proaspata si bine preparata. Au existat cazuri in care invitatii s-au ales cu toxiinfectii alimentare, iar asta chiar nu ar fi o amintire prea placuta.

4. Muzica

Indiferent de optiunea voastra (formatie, DJ etc.), atunci cand alegeti muzica incercati sa tineti cont si de gusturile celorlalti invitati, sa nu fiti exclusivisti.Adica daca voua si prietenilor apropiati va place un anumit gen de muzica, nu este tocmai placut sa va axati in special pe acel gen.
Daca alegeti un DJ, aveti grija ca acesta sa nu fie genul de om arogant care considera ca el stie tot in materie de muzica si in consecinta va face totul dupa bunul plac. Un DJ trebuie sa fie un “entertainer”, sa faca atmosfera, asa ca testati-l inainte de a-l angaja. Daca mergeti pe recomandari, este cu atat mai bine.

5. Personalul localului

Stiti bine cat este de frustrant sa mergi intr-un restaurant in care chelnerii sunt incruntati, poate chiar nepoliticosi. Stim ca nu puteti sa angajati voi alti chelneri, dar cand alegeti restaurantul faceti si din acest aspect un criteriu, pentru ca este cu adevarat foarte important. Cereti sa ii vedeti pe cei care vor servi la mese, si daca vi se pare ca ceva este evident in neregula, mai bine spuneti pas.

6. Fotograful si cameramanul

Acestia sunt responsabili cu “ambalarea” amintirilor, si probabil ca nu exista multe lucruri mai neplacute decat ratarea pozelor sau a inregistrarilor. Asigurati-va ca angajati profesionisti, mai ales ca de multe ori acestia au si mici secrete sau idei inedite in legatura cu aceste aspecte.

7. Ambianta

Este extrem de importanta si din experienta am observat ca cele mai reusite nunti sunt cele in care mirii se implica activ in decorarea localului.Pentru ca voi stiti cel mai bine ce si cum va place. Nu este vorba despre schimbari majore, nici despre cheltuieli importante, dar incercati sa aduceti o nota personala climatului, nu va lasati exclusiv pe mana organizatorilor sau cum se practica pe la noi, nu mergeti numai pe ceea ce va ofera localul in materie de decoratiuni. Alegeti voi florile, personalizati baloanele, puneti cate un micut cadou simbolic fiecarui invitatat, pentru a le aminti de voi.

Un articol de Lucia Ionescu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.