Setari Cookie-uri

Afla ce nunta preferi

Fiecare viseaza la ziua in care isi va uni destinul cu celalalt suflet pereche. Cu invitati multi ori putini, cu buget mic ori, din contra, nunta trebuie organizata in asa fel incat sa fie ceva frumos, indiferent daca petrecerea este una intima ori nu.

Dezavantajele ar fi acelea ca este destul de solicitanta organizarea in cazul in care nu apelati la o agentie full-service si ca trebuie sa dispuneti de un buget pentru nunta destul de mare. Daca reusiti sa obtineti acest buget, in final veti iesi castigati atat in privinta banilor cat si a relatiilor cu prietenii, colegii, rudele mai indepartate etc.

Nunta “intima”

Acest gen de petrecere de nunta poate fi organizat la voi acasa, aceasta in conditiile in care aveti o casuta destul de mare. Numarul invitatilor poate fi mic, atunci cand invitati doar familia si prietenii foarte apropiati, ori ceva mai mare, cand mai vin si vecinii cu care v-ati inteles mai bine precum si cativa din prietenii pe care ii apreciati mai mult.

Cateva sfaturi utile

Trebuie sa apreciati foarte bine ce persoane veti invita, fiti atenti la cei fata de care aveti obligatii.
Meniul trebuie cu grija ales ori angajati o firma de catering. In cazul in care alegeti a doua varianta, puteti vorbi cu acestia sa va trimita si tacamuri, fete de mese si de scaune, pentru ca, in general, sunt pregatiti pentru astfel de cereri.

Puteti alege meniu fix ori unul suedez. Daca mancarea o vei gati tu impreuna cu mama ori cu prietenele, caci vei avea nevoie de ajutor, este bine sa incerci de cateva ori retetele alese. Altfel risti ca in ziua nuntii sa nu ii servesti pe invitati cu ceea ce ti-ai dorit. Mancarurile trebuie sa fie unele gustoase, acest lucru il poti afla daca incerci sa le gatesti inaintea nuntii. Organizezi o masa unde inviti parintii ori cativa prieteni de familie si ii servesti cu retetele alese. Daca se vor arata incantati inseamna ca ai facut o alegere buna.

In cazul meniului suedez aveti avantajul ca fiecare isi va alege ceea ce ii place cel mai mmult.
Nu uitati sa numarati tacamurile, farfuriile si tot ce mai aveti nevoie pentru a va asigura ca nu ramane nimeni fara pahar ori farfurie etc. Daca vesela nu este suficienta, mai imprumutati de la familie ori de la prieteni. Va trebui sa va ocupati si de fetele de masa si cele de scaune. Stabiliti totusi o cromatica a nuntii pentru a obtine un décor frumos. O varianta ar fi sa inchiriati vesela, fetele de mese si de scaune de la un restaurant.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.