Setari Cookie-uri

Afla ce nunta preferi

Fiecare viseaza la ziua in care isi va uni destinul cu celalalt suflet pereche. Cu invitati multi ori putini, cu buget mic ori, din contra, nunta trebuie organizata in asa fel incat sa fie ceva frumos, indiferent daca petrecerea este una intima ori nu.

Va trebui sa aveti insa un fotograf profesionist, pentru ca cei care nu au fost prezenti vor dori sa vada poze de la nunta voastra. Vor fi necesare cateva fotografii reusite ca sa aveti cu ce va mandri si la care sa va uitati cu placere cand veti rasfoi albumul nuntii voatre.

Ce avantaje aveti

In primul rand costurile organizarii unei astfel de nunti nu sunt foarte mari. Nu veti fi nevoiti sa invitati rudele pe care le-ati vazut de cateva ori in viata ori prietenii pe care parintii vostri i-ar dori prezenti.
Va veti simti in largul vostru avandu-i alaturi doar pe prietenii adevarti. Daca aveti gradina, puteti organiza petrecerea de nunta in aer liber, mai ales daca vremea tine cu voi.

Pentru ca organizarea nuntii nu este foarte costisitoare, cu banii ramasi puteti sa cumparati ceva mai special pentru nunta astfel incat sa oferiti un aer de originalitate petrecerii.

Citește și:

Ce dezavantaje aveti

Se va gasi intotdeauna cineva care sa se supere ca nu a fost invitat si va trebui sa ii dati explicatii pentru a-i alina supararea.

Acest gen de nunta nu va va aduce castiguri finanicare prea mari, caci invitatii sunt putini, dar va va aduce bucurie sufleteasca si o atmosfera de nunta minunata avandu-i alaturi pe cei dragi.

Insa cel mai important lucru este sa nu uitati ca nunta este a voastra. Aceasta zi este o sarbatoare pentru voi, caci acum v-ati unit vietile si veti strabate timpul impreuna, iar cu forte unite veti invinge greutatile.

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.