Setari Cookie-uri

Vinurile potrivite pentru nunta

Pentru a intretine veselia invitatilor aveti nevoie de un vin bun. Alegerea bauturilor se face in stransa corelatie cu meniul stabilit. Insa orice meniu ati alege va avea un aperitiv, doua feluri de mancare si un desert.

Dry Muscat - energic si totodata delicat, discret dar corupator. Parfum de podgorie in parg, insotit de un miros discret de flori de lamai. Este un vin sec, racoritor, numai bun de servit cu placinte. Foarte bine racit, este un vin perfect pentru orice meniu.

Vinurile de Cotnari


Blanc de Cotnari - vin alb, sec compus din Francusa, Feteasca si Tamaioasa. Este un vin cu continut ridicat de alcool ( 12%), potrivit celor ce savureaza vinul.

Grasa de Cotnari – este un vin galben cu reflexe verzui “in tinerete” si poarta aroma caiselor uscate sau a cerii de albine. Gustul sau deosebit de miez de nuca, dulce, licoros, este deosebit de apreciat alaturi de un desert fin.

Alte vinuri: Vin Busuioaca de Bohotin, un vin dulce aromat, care impresioneaza prin insusirile sale de culoare, aroma specifica soiului, cu o corpolenta si onctuozitate gustativa. Se recomanda la desert. Se serveste bine racit la 8-12 grade C.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.