Setari Cookie-uri

10 sfaturi practice pentru o nunta perfecta

Oricine isi doreste o nunta perfecta, insa cum acest minunat eveniment este de obicei unic in viata, nimeni nu are o experienta anterioara cu privire la organizarea unei astfel de petreceri. Tocmai de aceea informatiile si sfaturile sunt foarte pretioase, ajutandu-va sa evitati anumite greseli la nunta voastra.

Oricine isi doreste o nunta perfecta, insa cum acest minunat eveniment este de obicei unic in viata, nimeni nu are o experienta anterioara cu privire la organizarea unei astfel de petreceri. Tocmai de aceea informatiile si sfaturile sunt foarte pretioase, ajutandu-va sa evitati anumite greseli la nunta voastra.

Ca organizarea nuntii sa vi se para mai usoara si pentru a evita anumite greseli care pot sa apara pe parcursul pregatirilor pentru ziua cea mare va venim in ajutor cu cateva sfaturi ce speram sa va fie utile.

1. Nu incepeti organizarile pentru nunta pana nu ati stabilit cu precizie numarul de persoane carora vreti sa le trimiteti invitatii, precum si stilul nuntii: rustic, clasic, elegant, neconventional, de epoca etc. Va trebui sa faceti o lista in care sa scrieti toate persoanele pe care le doriti neaparat prezente, apoi sa le dati posibilitatea si parintilor de a face o astfel de lista, nasilor si socrilor de asemenea. Mai apoi puneti listele cap la cap si decideti definitiv caror persoane le veti trimite invitatii. Abia dupa ce ati stabilit aceste detalii pueti decide ce local este potrivit pentru nunta voastra si puteti incepe restul pregatirilor.

2. Nu veti avea timpul necesar pentru a rezolva toate sarcinile ce trebuie indeplinite pentru ziua nuntii si va veti simti foarte obositi si stresati de veti incerca sa le rezolvati singuri. O idee buna ar fi sa incercati sa scrieti pe biletele acele sarcini pe care considerati ca v-ar fi mai greu sa le rezolvati voi si inmanati biletelele parintilor, prietenilor etc. De multe ori va vor veni si ei in ajutor si veti rezolva mai usor si mai repede toate sarcinile pe care vi le-ati propus. Si voi veti face acelasi lucru pentru prieteni, asa ca obligatiile se vor echilibra. De asemenea puteti stabili anumite responsabilitati cavalerilor si domnisoarelor de onoare, iar pentru a afla care sunt responsabilitatile acestora puteti citi “Ce roluri au domnisoarele si cavalerii de onoare”.

3. De obicei nasii se aleg prin traditie fiind cei de botez ai mirelui, apoi cei de botez ai miresei. Daca insa nu doriti sa respectati traditia, ati fost refuzati sau aveti alte motive pentru care nu puteti alege traditional nasii, atunci ar trebui sa cautati ca acestia sa va fie apropiati sau sa va poata deveni prieteni, caci ei sunt parintii vostri spirituali si va vor ajuta in multe probleme ale vietii. Pentru a va decide daca este mai bine sa alegeti nasii din randul prietenilor sau din interes, puteti citi pro si contra acestor decizii aici. Nasii alesi ar trebui sa aiba si nume frumoase, altfel ce veti face daca vor dori sa va boteze copiii?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.