Setari Cookie-uri

10 sfaturi practice pentru o nunta perfecta

Oricine isi doreste o nunta perfecta, insa cum acest minunat eveniment este de obicei unic in viata, nimeni nu are o experienta anterioara cu privire la organizarea unei astfel de petreceri. Tocmai de aceea informatiile si sfaturile sunt foarte pretioase, ajutandu-va sa evitati anumite greseli la nunta voastra.

8. O noua tendinta in privinta accesoriilor este confectionarea acestora din materiale brodate. In locul colierului puteti alege o broderie delicata in aceeasi nuanta cu rochia iar efectul ar fi unul minunat.

9. Chiar daca le-ati inmanat rudelor apropiate si prietenilor biletele cu cateva sarcini, totusi nu va lasati rudele apropiate si mai ales parintii sa imparta piscoturile si sampania la primirea invitatilor si nici nu le dati sarcini care sa trebuiasca indeplinite in timpul ceremoniei religioase sau a cununiei civile. Vor fi la fel de prinsi in emotiile evenimentelor ca si voi si riscati sa nu fie prezenti acolo unde trebuie, sa uite piscoturile etc.

10.Incercati sa programati majoritatea sesiunii de fotografii de la finalul cununiei religioase undeva intr-un parc apropiat sau langa un monument important ori casa istorica. Ideea este sa nu intarziati cu foarte multe poze in fata bisericii. O poza de grup, una cu prietenii, una cu familia si cea in care iesiti pe sub bolta de flori sunt suficiente. Nu veti avea timp de foarte multe cadre pentru poze si nici nu este comod daca sunt in asteptare si alte cupluri, riscati sa faceti poze si cu altii, miresele prezente vor face valva incercand sa isi fereasca privirile de voi etc.


Sper sa aveti o nunta excelenta si o organizare lipsita de obstacole.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.