Setari Cookie-uri

10 sfaturi practice pentru o nunta perfecta

Oricine isi doreste o nunta perfecta, insa cum acest minunat eveniment este de obicei unic in viata, nimeni nu are o experienta anterioara cu privire la organizarea unei astfel de petreceri. Tocmai de aceea informatiile si sfaturile sunt foarte pretioase, ajutandu-va sa evitati anumite greseli la nunta voastra.

4. Pentru miresici: nu mergeti singure in cautarea rochiei de mireasa! Chiar daca parerea voastra este cea mai importanta, este posibil ca cel putin in acele momente sa va inselati in unele privinte si atunci ati avea nevoie de parerea unei persoane de incredere. Mai mult, cineva cu experienta va poate oferi sfaturi pretioase cu privire la accesoriile pentru rochia de mireasa (gentuta, voalul, jarteaua etc.) pe care ar trebui sa le achizitionati odata cu rochia visurilor voastre.

5. Este indicat sa va luati macar doua zile libere de la serviciu in cursul saptamanii caci atunci sunt majoritatea magazinelor deschise. Mergeti si probati rochii de mireasa cat mai multe (insotite de cineva, cum am spus mai sus) in ideea de a stabili genul rochiei si culoarea care vi se potriveste cel mai bine (o anumita nuanta de alb, crem, roz etc.). Nu va luati bani la voi, caci veti fi tentate sa va cumparati o rochie care va place foarte mult, ca mai apoi sa vedeti o alta ce o sa vi se para si mai frumoasa. E bine sa evitati regretele de acest gen. Dupa mai multe zile de cautare este indicat sa va achizitionati rochia de mireasa.

6. Atunci cand probati rochia pe care vreti sa o cumparati ar fi bine sa purtati pantofii de nunta sau unii ce au aceeasi inaltime a tocului. In felul acesta puteti stabili daca lungimea rochiei este potrivita sau trebuie modificata.

7. Incercati sa va achizitionati toate accesoriile odata cu rochia de mireasa ori macar sa o aveti la voi, altfel este foarte greu sa nimeriti materiale potrivite pentru geanta de mireasa, pentru voal, palarie, manusi etc. Riscati ca aceste accesorii sa fie din alt material sa sa aiba o alta nuanta decat rochia.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.