Setari Cookie-uri

Noi tendinte in materie de nunti anul acesta

Anul 2008 aduce noi tendinte in materie de nunti, astfel ca petrecerile vor fi sofisticate, indraznete sau elegante iar detaliile primesc o importanta deosebita. Stilul nuntii trebuie ales in functie de personalitatea cuplului, de dorintele celor doi indragostiti. Noile tendinte aduc spiritul indraznet in cadrul petrecerilor de nunta iar clasicul este mult lasat in urma.

Invitatiile de nunta


Acestea sunt sofisticate, cu detalii fine, putand fi moderniste, elegante sau chiar cu iz medieval. Hartia este una speciala, eventual reciclabila, iar culorile folosite sunt auriu, albastru, rosu, verde. Culorile nu se regasesc in multe elemente in aceste invitatii, eventual intr-un cadran sau in panglica cu care acestea sunt legate.

Elemente de originalitate


Paharele si sticlele de sampanie personalizate

Din ce in ce mai preferate sunt sticlele de sampanie si paharele personalizate. Adesea sticlele sunt “imbracate” in rochite de mireasa, iar paharele mirilor decorate special pentru aceasta ocazie.

Capsula timpului

Aceasta este de fapt o cutiuta destul de incapatoare si foarte frumos decorata. In ea se pun diverse obiecte care amintesc de fiecare perioada din organizarea nuntii voastre, inclusiv din ziua nuntii. Spre exemplu puteti pune poze din momentele in care v-ati reunit cu familia pentru o discutie privind organizarea nuntii, puteti pune obiecte care amintesc de ziua in care ati cumparat rochia de mireasa de exmplu etc. Aceasta cutiuta se sigileaza si nu se deschide decat peste 25 de ani cand va avea loc nunta de argint. Va promit ca efectul este unul impresionant.

Lista pentru daruri

Din ce in ce mai multe magazine specializate in acest sens isi deschid usile si pe meleagurile noastre. Desi in alte tari aceasta idee de nunta este de mult timp practicata, la noi este inca destul de rar intalnita. Puteti face o lista pentru daruri in care sa notati spre exemplu lucrurile pe care v-ati dori sa le primiti cadou la nunta voastra si eventual magazinul din care vreti sa fie procurate. Lista poate ramane la parintii vostri spre exemplu, cu conditia ca invitatii sa fie anuntati de existenta unei astfel de liste. Mai apoi fiecare invitat poate lua un cadoua care se va bifa (pentru a nu se repeta cumpararea lui) sau poate contribui cu o suma de bani de care dispune pentru unul din cadouri. Exista, cum spuneam, magazine specializate in acest sens cu multe produse destinate cadourilor pentru nunta si care de asemenea tin o astfel de lista. Aceasta este o idee foarte buna pentru a evitata situatiile genul: mai multi invitati cumpara seturi de pahare, farfurii sau alte produse comune cu care nu aveti ce face in mai multe exeplare ori situatii in care invitatii va fac un cadou de are nu aveti nevoie sau nu va place.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.