Setari Cookie-uri

Noi tendinte in materie de nunti anul acesta

Anul 2008 aduce noi tendinte in materie de nunti, astfel ca petrecerile vor fi sofisticate, indraznete sau elegante iar detaliile primesc o importanta deosebita. Stilul nuntii trebuie ales in functie de personalitatea cuplului, de dorintele celor doi indragostiti. Noile tendinte aduc spiritul indraznet in cadrul petrecerilor de nunta iar clasicul este mult lasat in urma.


Casuta pentru dar

Aceasta este o cutie in forma de casa sau chiar vila in care invitatii pun darurile sau eventual plicurile cu bani la nunta. Aceasta cutie pentru dar este bine sa o folositi in conditiile in care aveti incredere in invitati, caci au fost nunti unde invitatii au “uitat” de aceasta cutiuta.

Marturiile

Acestea au devenit un element de nelipsit la nunta. Marturiile sunt mici cadouri prin intermediul carora multumiti invitatilor pentru ca va sunt alaturi intr-un moment atat de special din viata voastra. Marturiile contin mici atentii, bomboane sau mici obiecte cu numele vostru, impachetate in saculete sau cutiute frumos decorate si asezate pe masa in dreptul fiecarui invitat.

Cascada de ciocolata

Un element la care nu se va renunta in cadrul unei nunti, cascada de ciocolata va “indulci” fiecare invitat care va pasi in localul unde are loc petrecerea de nunta. Cu un aspect irezistibil, aceasta cascada de ciocolata va incanta fiecare invitat.

Cartea de oaspeti

Aceasta este o carticica speciala, cu file si coperti ornate, in care fiecare invitat, dupa ce a fost “cucerit” cu ciocolata de la intrare va nota impresia lui despre nunta sau ganduri pe care le ureaza proaspetilor casatoriti. Este o amintire minunata din ziua nuntii pe care o veti avea de la fiecare invitat in parte.

Albumul nuntii


Acesta este un album foto in care puteti pune poze cu voi din ziua in care v-ati cunoscut sau de cand erati mici, din perioada relatiei voastre etc. Fiecare invitat va fi bucuros sa rasfoiasca paginile unui astfel de album.

Un articol de Iulia D.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.