Setari Cookie-uri

10 sfaturi practice pentru ziua nuntii

Dupa toata agitatia necesara pregatirilor de nunta vine si ziua mult asteptata. Mirii trebuie sa se bucure de aceste momente si sa nu se simta obositi, iar petrecerea de seara trebuie sa fie una impresionanta si de neuitat.

Dupa toata agitatia necesara pregatirilor de nunta vine si ziua mult asteptata. Mirii trebuie sa se bucure de aceste momente si sa nu se simta obositi, iar petrecerea de seara trebuie sa fie una impresionanta si de neuitat.

In ziua nuntii trebuie sa aveti deja un plan bine facut pentru a nu omite vreun amanunt. Pentru a va veni in ajutor va vom oferi cateva idei interesante pe care le-ati putea pune in practica pentru o zi a nuntii minunata.

1. Lista de cadouri sau nunta cu dar? In cazul in care organizati o lista pentru cadouri ce o veti oferi invitatilor este clar ca veti sti la ce anume sa va asteptati. Insa pentru indragostitii care prefera nunta cu dar este indicat ca, in cazul in care primit plicuri cu bani, sa notati pe acestea suma pe care o contin. Acest lucru va va ajuta a doua zi cand veti dori sa numarati banii pentru a efectua platile restante.

2. Foarte frumos ar fi ca mirii sa aiba o fotografie cu fiecare invitat. Pentru a obtine aceste fotografii fara a uita pe cineva este indicat sa va pozati in momentul in care invitatii sosesc la local. Fotografiile vor fi amintiri frumoase ce le puiteti oferi mai apoi si invitatilor.

3. O idee inedita pentru cuplurile cu o situatie financiara mai buna ar fi ca pe fiecare masa de invitati sa se gaseasca o camera foto. Cu aceasta invitatii de la fiecare masa se vor poza intre ei in situatii care li se par menite sa ramana in amintirea tuturor. Dupa developare puteti oferi si invitatilor poze cu ei de la nunta voastra, Aceste amintiri ar fi cele mai frumaose.

4. Anumite momente ale nuntii pot fi foarte frumoase ori haioase. Furatul miresei este unul dintre acestea. Ce ar fi ca recompensa sa fie reprezentata de “porunci” haioase? De exemplu mirele sa cante impreuna cu nasul o balada sau o serenada pentru a-si recupera mireasa etc. Pentru idei inedite privind furatul miresei cititi aici.

5. Pentru a anima invitatii pe ringul de dans ar fi indicat sa puneti cateva dintre acele melodii care se danseaza in grup. Va promit ca odata ce s-au ridicat de pe scaune oaspetii vor ramane pe ringul de dans pana ce vor obosi.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.