Setari Cookie-uri

10 sfaturi practice pentru ziua nuntii

Dupa toata agitatia necesara pregatirilor de nunta vine si ziua mult asteptata. Mirii trebuie sa se bucure de aceste momente si sa nu se simta obositi, iar petrecerea de seara trebuie sa fie una impresionanta si de neuitat.

6. Pentru ca invitatii sa fie multumiti si sa se simta bine in seara nuntii voastre este indicat sa ii asezati cu atentie la masa, astfel incat sa poata comunica. Cereti ajutorul parintilor pentru a grupa cunoscutii si incercati sa asezati tineretul cat mai aproape de ringul de dans.

7. O idee plina de originalitate ar fi sa creati la intrarea in local un colt tematic unde sa asezati fotografii cu voi de cand erati mici si pana in prezent, fotografii cu voi doi, toate acestea creandu-va un portret in imagini. Ati putea folosi de asemenea un videoproiector sau un ecran care sa redea pozele cu voi sau chiar inregistrari video.

8. Cu siguranta ai vrea ca fiecare invitat sa fi trecut macar o data pe ringul de dans. Pentru a fi convinsi ca toate cuplurile vor dansa vorbiti cu Dj-ul sau formatia sa ruleze romante, tangouri, valsuri, melodii ce se danseaza in cuplu.

9. Nu va implicati rudele apropiate, in special parintii, in activitati ca servitul piscoturilor si sampaniei. Vor fi la fel de prinsi de eveniment ca si voi si cu siguranta nu se vor descurca sau nu le va face placere sa piarda alte momente sau sa nu va fie alaturi.

10. Miresici, in ziua nuntii va trebui sa aveti pregatita o mica trusa de urgenta, aceasta va contine minimul necesar pentru a va mentine machiajul in forma, pentru a face fata unor accidente ce va strica manichiura si pentru a va reimprospata parfumul.

Va doresc o nunta minunata, fara surprize neplacute si o casnicie fericita!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.