Setari Cookie-uri

Tendinte pentru tortul de nunta

De la nici o nunta nu poate lipsi tortul, acesta fiind una dintre marile atractii ale serii. Delicatesa trebuie aleasa cu grija atat din punct de vedere estetic cat si... gustativ.

Se mai poarta forma clasica? As putea spune da, daca stilul nuntii este unul clasic. Insa foarte dorite sunt formele de patrat sau de inimioara, care dau un aspect elegant, respectiv unul romantic.

Aroma tortului. Mare atentie la aromele pe care le alegeti pentru tort, in general acesta nu trebuie sa aiba mai mult de doua, insa pot fi si exceptii, in functie de combinatiile pe care le alegeti. De preferabil ar fi sa ii spuneti cofetarului sa va faca o prajitura din aromele alese, ca o mostra pe care sa o gustati si sa va asigurati ca tortul va iesi delicos, doar e pacat pentru frumusetea acestuia ca gustul sa nu fie pe masura.

Cu figurine sau fara? Acum sunt preferate torturile fara figurine, locul acestora fiind luat de ornamente florale sau din fructe, frumos colorate, in ton cu stilul nuntii. Figurinele pot fi prezente, insa separat de tort, spre exemplu pe masa, langa acesta sau pe un suport separat, cu ornamente speciale in jur.

Sa aveti o casnicie frumoasa si dulce ca tortul de nunta!

Un articol de Iulia D.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.