Setari Cookie-uri

Sarcini pe care sa nu le uitati la nunta

Multa agitatie si multe emotii pentru o zi cu o incarcatura emotionala imensa pentru viata fiecarui cuplu : ziua nuntii. Pregatirile se incep cu mult timp inainte si mai bine de un an va sta gandul doar la ziua nuntii. Tocmai de aceea trebuie sa va organizati cu atentie responsabilitatile si de asemenea sa luati in seama cateva sarcini care sunt in general neglijate de viitorii miri.

Multa agitatie si multe emotii pentru o zi cu o incarcatura emotionala imensa pentru viata fiecarui cuplu: ziua nuntii. Pregatirile se incep cu mult timp inainte si mai bine de un an va sta gandul doar la aceasta zi. Tocmai de aceea trebuie sa va organizati cu atentie responsabilitatile si de asemenea sa luati in seama cateva sarcini care sunt in general neglijate de viitorii miri.

Sfaturi si sarcini de nunta

1. Costumul mirelui este, alaturi de rochia miresei, un element foarte imprtant pentru imaginea cuplului. Din ce in ce mai agreat este costumul alb sau bej de mire, astfel incat sa pastreze cromatica rochiei de mireasa. Astfel, daca mireasa este nonconformista si alege o rochie de mireasa colorata, mirele ar trebui sa isi aleaga costumul sau accesoriile in ton cu mireasa. O alta tendinta este aceea ca lavaliera si vesta mirelui sa fie in ton cu tema nuntii ( culoarea decoratiunilor, a rochiilor domnisoarelor de onoare etc).

Citește și:

2. Nu uitati de micile accesorii ale mirelui, care frecvent sunt omise, spre exemplu butonii de camasa ori batistuta.

3. Pentru reducerea cheltuielilor, mirele poate ajusta un costum de ocazie. Cu mici modificari poate crea o imagine speciala. Nasturii mari, in culori contrastante (aurii sau argintii, albi sau negri), o cusatura vizibila pe rever sau imbracarea reverului in matase care sa fie in ton cu tema nuntii sunt doar cateva exemple.

4. In seara dinaintea nuntii atat mirele cat si mireasa trebuie obligatoriu sa se imbrace in totalitate, astfel vor descoperi daca vreun accesoriu lipseste sau nu.

5. O mica trusa de prim ajutor in care sa nu fie uitate elemente de ajustare si pentru el va fi foarte utila. Pentru miresici, in special trusa de machiaj trebuie sa o aiba la indemana. Rujul, oricat de rezistent ar fi, dispare dupa ce ati ciocnit un pahar de sampanie cu toti invitatii sau ati gustat piscotul din bserica. Tocmai de aceea trebuie sa aveti o trusa de machiaj cu care sa va «reinprospatati» imaginea. Trusa mai poate contine ac si ata (alba si neagra), 2 ace de siguranta, un elastic, scotch si un adeziv mai puternic, o forfecuta, demachiant, tus de ochi si un deodorant unisex.

Citește și:

6. Obiceiurile din timpul cununiei religioase difera de la o biserica la alta. Tocmai de aceea este bine sa discutati inainte cu preotul care este succesiunea evenimentelor, cum se aseaza mirii si orice alta nelamurire aveti este bine sa o aduceti in discutie.

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.