Setari Cookie-uri

Sarcini pe care sa nu le uitati la nunta

Multa agitatie si multe emotii pentru o zi cu o incarcatura emotionala imensa pentru viata fiecarui cuplu : ziua nuntii. Pregatirile se incep cu mult timp inainte si mai bine de un an va sta gandul doar la ziua nuntii. Tocmai de aceea trebuie sa va organizati cu atentie responsabilitatile si de asemenea sa luati in seama cateva sarcini care sunt in general neglijate de viitorii miri.

7. Nu uitati sa cereti restul de lumanari acasa, in special lumanarile de cununie. Se spune ca atunci cand va certati este bine sa le aprindeti pentru binele cuplului.

8 . Tot pentru cununia religioasa un obicei foarte frumos se refera la impaturirea unei bombone de ciocolata in staniol si apoi in tul. De asemenea puteti atasa ceva personalizat. Va fi o amintire foarte frumoasa pentru cei care nu vor reusi sa ajunga la petrecerea de nunta.

9. Pentru a antrena toate grupurile de varsta la dans este bine sa variati mai multe genuri de muzica. Alcatuiti cu incredere o lista de melodii ce includ romante, muzica populara, muzica retro, valsuri dar si muzica pentru tineret, moderna. Nu uitati de melodiile care se danseaza in grup, acestea vor aduce pe ringul de dans aproape toti invitatii.

10. Nu uitati ca ziua nuntii a fost organizata in special pentru voi. Tocmai de aceea trebuie sa va simtiti bine si in acea zi sa aveti cat mai putine sarcini de rezolvat. Stabiliti cu atentie ce aveti de facut in ziua nuntii si discutati cu cavalerii si domnisoarele de onoare, astfel incat o parte din responsabilitati sa fie prelute de acestia. Trebuie sa va faceti timp si pentru voi, doar este nunta voastra!

Citește și:

Speram ca sfaturile noastre sa va fie de un real folos si asteptam confesiuni de la proaspetii casatoriti!

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.