Setari Cookie-uri

Cum sa ai o talie de viespe in doua saptamani

Cu toate ne visam mirese inca din copilarie, frumoase precum printesele din povesti, cu rochii alese, stralucitoare, elegante, desavarsite si bienteles cu o talie de viespe. In vise totul este perfect, insa in realitate trebuie sa luptam pentru frumusetea noastra si bine stim ca uneori este destul de dificil si eforturile sunt mari. Dar pentru a fi o mireasa superba merita! O data in viata faci acest pas (cel putin teoretic si asa iti doresc sa fie) si e pacat ca toate visele de pana atunci sa fie spulberate, iar amintirile de nunta sa te nemultumeasca ori de cate ori apar in gandul tau sau le regasesti in vreun album.

Intretinerea fizica

Sportul are un rol foarte important in dobandirea unei siluete de invidiat. Exercitiile care mobilizeaza muschii trunchiului sunt foarte indicate: abdomene, extensii, exercitii de tractiune cu bratele etc. De asemenea o jumatate de ora de alergare (cursiva este ideal) pe zi este obligatorie. Mai poti asocia si programe de gimnastica si aerobica, spre exemplu tae bo sau aqua-gym ori alte programe de de aerobica pe care le poti gasi chiar pe internet.

Nu te infometa! In felul acesta nu vei avea nici un succes si iti epuizezi organismul. Daca nu primeste nutienti, corpul tau considera ca se afla in ceea ce se numeste criza de infometare si va lua masuri suplimentare de protectie a depozitelor grase deja existente, masuri pe care nu le vei putea invinge. Mananca sanatos, cu multe vitamine si cat mai putine grasimi! Inca din primele zile vei vedea rezultatele.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.