Setari Cookie-uri

Nunta voastra sau a parintilor?

Sunteti foarte indragostiti, va intelegeti minunat iar el tocmai s-a gandit ca ar dori sa intemeieze o familie cu tine. Te cere in casatorie, iar de acum in colo incepe jocul. Indiferent de discretia pe care o veti avea in organizarea nuntii, parintii nu pot fi evitati si nici parerile acestora.

Rochia de mireasa, un rezultat al gusturilor soacrei, mamei si ale miresei? Cand vine vorba de rochia de mireasa, un lucru este clar: nu trebuie sa te duci sa o cumperi singura. Dar atunci cu cine? Ei bine, oricat de mult si-ar dori mama ta sa mearga cu tine, va veni numai daca accepta conditia de a te lasa sa alegi ce iti place. Mai ia cu tine o buna prietena ale carei gusturi iti plac. Este bine sa primesti un sfat, caci uneori poti gresi in alegerea rochiei. Insa chiar daca nu stii exact ce iti place, cu siguranta stii ce nu iti place. Nunta este a ta si a mirelui, tu esti mireasa, nu altcineva.

V-ati gandit sa variati meniul de nunta? O idee foarte buna, in cazul in care este in acord cu invitatii. Daca stiti ca pentru majoritatea celor care vin la nunta traditia este sfanta, atunci fie alegeti mancaruri traditionale, fie introduceti printre meniurile variate si un fel de mancare traditionala. In felul acesta toata lumea va fi impacata.

Citește și:

Cine vor fi domnisoarele si cavalerii de onoare, verisorii vostri sau cei mai buni prieteni? Vor fi adevarate discutii in familie si ma tem ca supararile nu pot fi evitate. Matusile vor fi suparate daca veti desemna pe altcineva pentru rolurile de domnisoare sau cavaleri de onoare. Oricum, firesc ar fi sa inteleaga, daca nu... ii priveste.

Ca sfat general, nu cedati presiunilor celor din jur, ca apoi sa regretati toata viata ca nunta voastra nu a fost ceea ce v-ati fi dorit sa fie. Faceti ce simtiti, in primul rand este petrecerea voastra si cei ce va iubesc ar trebui sa inteleaga aceasta.

Un articole de Iulia D.

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.