Setari Cookie-uri

Idei de vara pentru nunta voastra

Vara este sezonul cel mai potrivit unei nunti. Nu trebuie sa va mai faceti griji ca va fi frig, ca poate ploua sau nu veti gasi in tinp util haina potrivita pentru rochia de mireasa.

Ce flori sunt cele mai cautate pentru o nunta de sezon?

Orhideele luxuriante sunt preferate pentru decoratiunile suspendate. Alte flori preferate ar fi: Leucadendronul, floarea Ananas, Brassica, Brunia, Bambusul, pamatufii de bumbac sau Nebula, o planta care seamana cu o fantana arteziana. De asemenea trandafirii, calele, crinii raman mereu prezente printre preferintele mirilor.

Va ganditi probabil ca in privinta decoratiunilor florale apare un inconvenient: acestea se pot ofili. Din fericire artistii care se ocupa de ormanetele florale stiu sa isi ingrijeasca florile astfel incat un ornament, chiar si voluminos, sa reziste cateva zile.

La toate acestea se adauga ornamentele din sticla sau fier forjat si, evident, decorul ringului de dans, care, pe timp de noapte, trebuie sa emane cea mai multa lumina. Se pot adauga la fiecare masa lumanari sau chiar boluri cu lumanari putitoare, a caror lumina va fi reflectata prin sticla transparenta a acestora. Tot noaptea va fi cel mai frumos spectacol de lumini al serii: artificiile.

Citește și:

Sa aveti o nunta ca-n basme si sper ca ideile noastra sa va ispire si sa va para utile.

Un articol de Iulia D.

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.