Organizarea este foarte importanta pentru reusita petrecerii de nunta, insa nu este totul. Detaliile sunt foarte importante, la fel si decorul, aranjamentele salii, culorile, ringul de dans etc. Sa alegi o locatie pentru nunta nu este deloc usor, fiind foarte multe detalii de luat in calcul si de asemenea o serie de aspecte ce trebuie negociate cu patronii acestor localuri.

Al Sapore - Savoarea unei calatorii in Marche

O locatie potrivita pentru nunta nu se alege numai dupa aspectul salii, ci si dupa alte considerente, cum ar fi: pozitionarea, locurile de parcare, posibilitatea de a avea artificii si de asemenea in functie de conditiile pe care patronii le pun pentru organizarea nuntii, acestea trebuie musai sa fie in conformitate cu dorintele dumneavoastra, caci nunta este o singura data, este un moment unic pentru care nu trebuie sa acceptati jumatati de masura. De asemenea trebuie incheiat un contract cu patronul restaurantului pentru a nu avea surprize neplacute in sensul ca acesta isi poate schimba hotararile in detrimentul dumneavoastra. Pentru mai multe informatii deosebit de utile noi va propunem sa cititi: “Alegerea restaurantului”.

Top 5 restaurante de lux pentru petrecerea de nunta

Am ales dintre locatiile din Bucuresti cateva retsaurante cu sali superbe, cu spatiu suficient, cu meniuri avantajoase si ring de dans pe care mirii sa alunece in voie pe valsul de deschidere.

ARISTOCRAT EVENTS HALL este special conceput pentru momentele speciale din viata oamenilor, asa cum este si nunta. Arhitectura deosebita, un proiect de design de exceptie si finisajele la cele mai inalte standarde de calitate impreuna cu echipa proprie de profesionisti vor transforma nunta intr-un vis. Prezinta un spatiu generos, amenajat in stil modern, plin de originalitate, forme, lumini si contraste.

Centrul Arcade Events: pentru ca o ambianta perfecta asigura succesul fiecarei petreceri, Centrul Arcade Events asigura un spatiu ideal si o echipa profesionista ca partener in organizarea nuntilor atat indoor cat si outdoor. Prin decorul de lux, spatiul deosebit de generos si arhitectura accesibila Arcade Events devine spatiul in care puteti organiza orice gen de nunta doriti, atat in interior cat si in aer liber. Pentru Arcade Events, fiecare detaliu castiga importanta.

15 Accesorii indispensabile la nunta
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: