Setari Cookie-uri

Top 5 restaurante de lux pentru o nunta de vis

Organizarea este foarte importanta pentru reusita petrecerii de nunta, insa nu este totul. Detaliile sunt foarte importante, la fel si decorul, aranjamentele salii, culorile, ringul de dans etc. Sa alegi o locatie pentru nunta nu este deloc usor, fiind foarte multe detalii de luat in calcul si de asemenea o serie de aspecte ce trebuie negociate cu patronii acestor localuri.

Bolta rece: o locatie cu o arhitectura futurista, deosebit de moderna si totodata eleganta, cu un decor original, cu saloane spatioase si detalii ce te duc cu gandul la marile petreceri ale celebritatilor. Imiginile sunt mai sugestive decat cuvintele.


Salon Traian este o locatie noua , inaugurata in septembrie 2008, amplasata intr-o constructie ultramoderna. Dispune de o suprafata mare,aproximativ 350 mp, finisari si decoratiuni interioare moderne, mobilier deosebit, bucatarie si bar cu dotari complete, instalatie audio profesionala, echipament de lumini si efecte speciale (generator de fum ,lasere, generator balonase).Salonul se poate inchiria pentru evenimente deosebite : nunti, botezuri, petreceri, evenimente speciale, cu o capacitate de pana la 180 de persoane. Accesul se face usor, locatia fiind amplasata in spatele Pietei Traian. Cladirea dispune atat de parcare exterioara cat si de parcare subterana cu lift.

Citește și:

Club Gladiatori este potrivit nuntilor cu iz clasic ori medieval, avand un decor original al salii, un spatiu ce creeaza o atmosfera intima si duce cu gandul in alte timpuri. Scuturile de pe pereti si restul decorului poate fi completat de aranjamente florale masive din fier forjat si huse pentru mese si scaune adecvate, creand un ansamblu unic pe care cu greu il regasesti in alte localuri. Spatiul este suficient si incapator pentru toti invitatii, sonoritatea buna si atmosfera ce te impinge la distractie.

Un articol de Iulia Dibu

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.