Setari Cookie-uri

Top 7 cadouri inedite pentru nunta

Am auzit adesea despre cadourile care s-au repetat la nunta, cum mirii nu stiau ce utilitate sa le gaseasca celor 7 servicii de cafea primite si asa mai departe. Cand auzim despe cadourile de nunta ne gandim in general la aceleasi lucruri: lenjerie de pat, obiecte decorative,vesela, electrocasnice etc. Insa cele mai apreciate cadouri sunt cele originale si care totodata le ramane in amintirea mirilor pentru tot restul vietii. Este adevarat ca un astfel de cadou nu este deloc lesne de imaginat, insa... merita efortul.

Am auzit adesea despre cadourile care s-au repetat la nunta, cum mirii nu stiau ce utilitate sa le gaseasca celor 7 servicii de cafea primite si asa mai departe. Cand auzim despe cadourile de nunta ne gandim in general la aceleasi lucruri: lenjerie de pat, obiecte decorative, vesela, electrocasnice etc. Insa cele mai apreciate cadouri sunt cele originale si care totodata le raman in amintirea mirilor pentru tot restul vietii. Este adevarat ca un astfel de cadou nu este deloc lesne de imaginat, insa... merita efortul.

Am cules mai jos cateva idei originale pentru cadoul de nunta, insa firesc ele nu se pot potrivi oricui. Trebuie sa analizati genul cuplului pe care viitorii insuratei il formeaza, ce pasiuni au, gusturi, dorinte, stil de viata etc. pentru a putea oferi un cadou care cu adevarat sa fie apreciat. Practic orice cadou de nunta trebuie adaptat cuplului respectiv. In ceea ce priveste cadourile mai delicate, oferirea acestora include o buna relatie cu viitorii miri, o relatie care sa va permita.

Citește și:

1. Show-ul surpriza. Daca mirii sunt firi petrecarete, iubesc distractia si surprizele, atunci un astfel de cadou le va face o mare placere. Puteti organiza un show surpriza fie cu perechi de dansatori, fie cu artistul preferat ori puteti organiza chiar voi un dans alaturi de cavalerii si domnisoarele de onoare. Evident, melodia ori dansul ales ar trebui sa aibe valoare sentimentala pentru miri.

2. Surpriza cu un joc de artificii. Pentru o astfel de surpiza trebuie sa va interesati din timp daca mirii au artificii pregatite. Si chiar daca ar avea, puetei organiza un joc de artificii in anumite momente principale ale nuntii, cum ar fi dansul mirilor, tortul, aruncarea jartierei mirese sau rascumpararea acesteia de catre mire dupa ce a fost furata. Vorbiti cu patronul localului si organizati totul astfel incat in aceste momente sa existe in jur aranjamentele potrvite. Decorul si atmosfera creata va fi una spectaculoasa, romantica si... plina de emotii.

Citește și:

3. Cadou cu monograma, fie doua halate de baie, doua perne, o cutie de bijuterii pentru ea, orice cadou care sa le faca placere.

4. Daca va permiteti si cuplul de asemenea este unul pus pe distractii si deschis catre... nou, le puteti face cadou o lenjerie intima comestibila. E un cadou delicat de care nu trebuie sa stie restul invitatilor, insa care va fi amuzant intre voi si totodata cu urmari... placute.

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.