Setari Cookie-uri

Top 7 cadouri inedite pentru nunta

Am auzit adesea despre cadourile care s-au repetat la nunta, cum mirii nu stiau ce utilitate sa le gaseasca celor 7 servicii de cafea primite si asa mai departe. Cand auzim despe cadourile de nunta ne gandim in general la aceleasi lucruri: lenjerie de pat, obiecte decorative,vesela, electrocasnice etc. Insa cele mai apreciate cadouri sunt cele originale si care totodata le ramane in amintirea mirilor pentru tot restul vietii. Este adevarat ca un astfel de cadou nu este deloc lesne de imaginat, insa... merita efortul.

5. Covoras din blanita sau o lenjerie de pat speciala. Daca locuinta le permite, ati putea sa le oferiti cadou un covoras din blana naturala (cum se gaseste la noi in zonele de munte) ori o lenjerie de pat speciala, dintr-un material delicat si fin, cum ar fi spre exemplu matasea. Marea atentie la culorile pe care le veti alege, acestea trebuie sa corespunda gusturilor viitorilor miri.

6. Rezervari la sedinte spa ori de masaj. Dupa stresul prin care au trecut timp de luni de zile pentru a organiza nunta proaspetii casatoriti merita o perioada de relaxare. Putina atentie cu privire la luna de miere, rezervarile sa nu coincida.

7. Fantana de ciocolata. Desi tot mai preferata la petrecerile de nunta si nu numai, totusi este posibil ca mirii sa nu aibe o astfel de surpriza pentru invitati. Vorbiti cu apropiatii si aflati daca fantana cu ciocolata exista pe lista pregatirilor pentru nunta sau nu. De nu este, o puteti oferi cadou mirilor care la orice petrecere, cu ocazia folosirii delicatesei, isi vor aminti de voi cu mare placere.

Citește și:

Este evident ca lista ideilor originale privind cadourile pentru nunta nu se poate opri aici. Va asteptam sa veniti cu mai multe idei la rubrica de comentarii de mai jos, in felul acesta cadourile de nunta vor deveni cat mai frumoase, originale si, de ce nu, surprinzatoare.

Un articol de Iulia Dibu

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.