Setari Cookie-uri

Ghid practic pentru meniul de nunta

Una din problemele pe care si le pun mirii atunci cand trebuie sa aleaga locatia pentru nunta o reprezinta stabilirea detaliilor despre meniul de nunta. Fiecare restaurant are regurile si costurile sale, astfel unele locatii pot fi mai permisive si mai ieftine decat altele chiar daca au acelasi numar de stele.

Ce trebuie sa stabiliti cand alegeti meniul de nunta?

In primul rand, cum spuneam mai sus, preturile adiacente pentru servetele, lumanari si alte servicii. Mai apoi interesati-va ce anume puteti aduce de acasa, spre exemplu: bautura, prajituri, tortul miresei etc. Este important sa stiti aceste amanunte, caci unele localuri va impun sa cumparati tortul de nunta de la ei sau de la colaboratorii lor. Aflati despre artificiile interioare (de la aducerea tortului spre exemplu) si orice alt detaliu astfel incat sa aveti o situatie finala a costurilor.

Si inca un sfat: evitati preparatele sofisticate sau prea condimentate, picante, caci acestea cu siguranta nu vor fi pe placul tuturor!

Un articol de Iulia Dibu

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.