Setari Cookie-uri

6 must know in alegerea pantofilor de mireasa

Ziua nuntii este una atat de asteptata, la care femeile viseaza inca de cand erau fetite, la acea imagine ca smulsa din povesti, cand pot fi printesele zilei in care si-au depus juramintele in iubire si pot intemeia o familie. Nu-i de mirare ca cele care se pregatesc de nunta cauta saptamani sau chiar luni rochia de mireasa care sa le indeplineasca visul.

5. Poarta-i o vreme
Daca ai gasit perechea ideala si ai cumparat pantofii, nu-i pune intr-un raft unde sa uiti de ei pana in ziua nuntii, ci poarta-i din cand in cand cateva ore mai ales in saptamana dinaintea nuntii pentru a te obisnui cu ei si pentru ca acestia sa devina mai flexibili, mai moi si sa prinda contururile piciorului tau. Daca te roade pe undeva, pune un tifon cu spirt in zona respectiva si poarta-i, se vor “lasa”, ori daca aceasta metoda nu te incanta, mergi la un pantofar priceput care te va ajuta.

6. Pantofii de... rezerva
Este posibil ca in anumite cazuri pantofii de mireasa sa nu fie potriviti tuturor evenimentelor care se succed in cadrul nuntii. Spre exemplu, cel mai intalnit caz este acela cand pantofii miresei nu sunt potriviti pentru dansul mirilor – fie sunt prea inalti si mireasa nu are stabilitate, fie miscarile dansului nu se pot efectua in pantofii respectivi etc. Este indicat ca atunci cand va alegeti pantofii de mireasa sa va ganditi si sa derulati in minte momentele importante din cadrul nuntii, caci este posibil sa nu fie potriviti pentru toate. In astfel de cazuri exista pantofii de rezerva, care de obicei sunt alesi special pentru un moment anume, cum este cel al dansului mirilor, asa cum am exemplificat mai sus. Puteti alege modele mai indraznete daca, spre exemplu, dansati un tango, ori cu bareta daca doriti mai multa stabilitate. Important este sa aveti tot confortul in pantofii pe care ii alegeti si totodata sa indeplineasca cerintele imaginii pe care doriti sa o aveti.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.