Setari Cookie-uri

5 Semne ale unei relatii in dificultate

Mai tii minte inceputul relatiei cand totul mergea ca pe roate, cand de abia asteptati sa va revedeti si cand o zi libera impreuna insemna o zi petrecuta in pat? Dupa cativa ani ritmul relatiei incepe sa se stabilizeze.

Mai tii minte inceputul relatiei cand totul mergea ca pe roate, cand de abia asteptati sa va revedeti si cand o zi libera impreuna insemna o zi petrecuta in pat? Dupa cativa ani ritmul relatiei incepe sa se stabilizeze.

Maturizarea unei relatii presupune o serie de schimbari. Nu va mai tineti atat de mult in brate, partidele de sex isi schimba frecventa, gesturile romantice devin ceva de domeniul trecutului ba chiar unele gesturi ale partenerului incep sa te enerveze. Poate ca lucrurile au intrat in albia lor normala sau poate ca pur si simplu nu esti fericita. Iar daca o relatie nu te face fericita inseamna ca e timpul sa o repari sau sa ii pui punct.

E greu sa acceptam faptul ca relatia in care ne aflam nu e functionala insa acest pas trebuie facut deoarece e singura modalitate de a ne recupera fericirea. Daca nu prea esti sigura de starea relatiei tale uita-te peste cei 5 indicatori ai unei relatii in dificultate.

1. Certurile ocupa cea mai mare parte a timpului pe care il petreceti impreuna.

Ti se pare ca va certati mai mult decat radeti iar discutiile in contradictoriu au devenit simple pretexte pentru a va arunca in fata nemultumiri mai profunde? In cazul acesta ati depasit limita de cearta acceptabila intr-o relatie.

Cea mai buna solutie pentru a rezolva aceasta problema e consilierea de cuplu. Daca sunteti dispusi sa faceti relatia sa mearga discutati cu un specialist. Acesta va poate ajuta sa va intelegeti mai bine relatia si va poate recomanda tehnicile necesare pentru a o repune pe picioare.

2. Viata sexuala s-a dus pe apa sambetei.

Un semn evident al unei relatii in dificultate e lipsa sexului. Fie ca nu iti mai amintesti ultima data cand ai facut sex cu partenerul de viata, fie ca nu iti amintesti ultima oara cand ai vrut sa faci sex cu el, ambele sunt semne ca trebuie sa revitalizati cumva viata de cuplu.

Cel mai simplu lucru pe care il puteti face e sa stabiliti un program pentru sex si sa va tineti de el. Ne dam seama ca nu suna tocmai romantic sau spontan. Apoi, cu un program pus la punct, incercati sa reaprindeti flacara pasiunii. Incercati lucruri noi, accesorii sexuale, noi pozitii, jocuri de rol, etc. orice v-ar face sa va doriti sa revenit in dormitorul cu pricina cat mai des. Fiecare cuplu mai are si perioade de seceta iar pentru a le pune punct trebuie sa depuneti putin efort.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.