Setari Cookie-uri

5 Semne ale unei relatii in dificultate

Mai tii minte inceputul relatiei cand totul mergea ca pe roate, cand de abia asteptati sa va revedeti si cand o zi libera impreuna insemna o zi petrecuta in pat? Dupa cativa ani ritmul relatiei incepe sa se stabilizeze.

3. Relatia voastra seamana cu una la distanta desi stati unul langa celalalt.

Comunicarea e o parte vitala a oricarei relatii; atunci cand nu poti vorbi deschis si fara teama cu iubitul tau inseamna ceva nu e in ordine. Aceasta problema devine mai vizibila in conditiile in care la inceput puteati sa discutati despre orice cu foarte mare usurinta iar acum ti se pare ca omul de langa tine e un strain cu care imparti un pat.

Singura solutie e sa va gasiti timp sa discutati fara a va certa si fara a arunca vina unul pe celalalt. Discutati fiecare lucru care va preocupa. Asta nu inseamna ca trebuie sa dezvaluiti fiecare gand ce va trece prin cap (decat daca vreti) ci ca e necesar sa discutati lucrurile care va afecteaza (fie din cadrul relatiei, fie de la serviciu etc.) pentru a avea o relatie ce poate oferi sprijin emotional ambilor parteneri.

4. Cand te gandesti la iubitul tau te incarci cu energie negativa

Cand te gandesti la iubitul tau iti vine in minte un gest romantic care l-a facut candva (si un sentiment de caldura si afectiune) sau grija ca iar trebuie sa ii aduni lucrurile imprastiate prin casa? Gandul ca o sa ramana la tine o seara te face sa te bucuri sau sa te gandesti ca maine iar vei fi obosita si iritata din cauza lui?

Daca ai ales cel ce-al doilea raspuns inseamna ca trebuie sa iti revizuiesti atitudinea pana nu e prea tarziu. Vorbeste cu el, spune-i ce anume te deranjeaza si de ce, si ai grija sa afli si care e parerea lui referitoare la subiect. O relatie functionala trebuie sa fie bazata pe intelegere si sinceritatate asfel incat partenerii sa nu vada in relatie o grija in plus ci mai degraba o modalitate de detensionare.

5. Gelozia e un aspect obisnuit al relatiei voastre.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.