Setari Cookie-uri

Te-a cerut in casatorie! Cum pregatesti nunta?

Mult asteptatul moment al cererii s-a produs cu multe emotii, gesturi romantice si multa dragoste. Iar acum, ca ati decis sa va casatoriti, ce este de facut?

Mult asteptatul moment al cererii s-a produs cu multe emotii, gesturi romantice si multa dragoste. Iar acum, ca ati decis sa va casatoriti, ce este de facut?

Va propunem un mic ghid al organizarii nuntii.

ghid de pregatire a nuntii Anuntarea familiei
In primul rand trebuie sa organizati o masa festiva in care sa va anuntati familiie privind marele eveniment. Este important sa roganizati un mic moment frumos, ci sa nu-i anuntati prin telefon sau sub alta forma...Bine, pentru viitoarea mireasa este scuzabil daca sub impulsurile nerabdarii entuziaste isi suna mama sa-i povesteasca despre minunata intamplare.

Stabilirea temei nuntii

Inainte de a te interesa la florarii sau agentii despre decor si alte detalii este important sa stabiliti intai ce fel de nunta vreti. In functie de aceasta decizie puteti alege costumatiile, culorile decorului de nunta, locatie etc.

Citește și:

Stabilirea listei de invitati
Este important sa stiti cati invitati ati dori la nunta pentru a putea alege un restaurant adecvat numarului de mese de care veti avea nevoie. Desigur, daca optati pentru nunta la cort, atunci trebuie sa stiti cam ce spatiul ar trebui sa cuprinda acesta. Nu este chiar simplu sa faceti lista de invitati astfel incat sa va multumiti si parintii sau prietenii caci poate si ei vor dori sa vina cu cineva. De aceea va invitam sa cititi articolul: ”15 sfaturi practice pentru nunta”. Tot acum alegeti cavalerii si domnisoarele de onoare, dar si nasii.

Lista de necesitati
Inainte de a incepe organizarile trebui sa aveti o agenda sau un carnet special pentru a trece acolo necesitatile si ideile care va vin pentru nunta, contacte, numere de telefon si orice considerati util, fiindca va va fi mult mai usor sa bifati responsabilitatile indeplinite fara a omite vreuna.

Citește și:

Restaurantul
Este cazul sa cautati restaurantul, iar daca ati hotarat sa faceti si cununia religioasa in aceeasi zi, atunci incercati sa gasiti si o biserica in apropierea restaurantului, astfel incat invitatilor sa le fie usor sa ajunga in timp util la recpetie. Pentru a va fi mai usor cititi articolul: “Alegerea restaurantului”. Stabiliti clar data nuntii si semnati contractele. Tot acum stabiliti si meniul, dar nu stabiliti inca numarul de invitati.

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.