Setari Cookie-uri

Te-a cerut in casatorie! Cum pregatesti nunta?

Mult asteptatul moment al cererii s-a produs cu multe emotii, gesturi romantice si multa dragoste. Iar acum, ca ati decis sa va casatoriti, ce este de facut?

Invitatiile de nunta
Acum, ca restaurantul si Biserica au fost stabilite si contractate, puteti tirmite invitatiile de nunta. Nu uitati sa sunati ulterior si pentru confirmarea prezentei acestora, inainte de a comanda meniul. Unii dintre invitati poate nu reusesc sa ajunga.

Decorul de nunta
Stabilirea decorului de nunta si gasirea unor modele concrete pentru a putea face comanda la florarie, daca acestea sunt florale. De asemenea stabiliti daca restaurantul are deja pregatit vreun decor al meselor pentru nunta sau tot voi va ocupati de aceasta.

Dieta?
Daca este cazul, apucati-va din timp de dieta si sport, fiindca in ultimele doua luni inainte de nunta va trebui musai sa va ocupati de imagine, tinuta, programare la coafor, manichiurista, machiaj etc. Vestimentatia trebuie aleasa mai in ajunul marelui eveniment pentru a nu avea surprize privind... marimile.

Citește și:

Fotograful si cameramanul
Este timpul sa va interesati si de fotograf, cameraman si Dj sau formatie! Va sfatuim sa cititi: “Cum sa alegi fotograful”, “Filmul nuntii”, “Formatie sau Dj la nunta?”.

Printre ultimele pregatiri se afla vestimentatia si accesoriile.

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.