Setari Cookie-uri

Interviu: Afla secretele tortului mirilor

Tortul mirilor serbeaza un eveniment unic si incarcat de emotie, de dragoste, vise si promisiuni, un eveniment organizat de miri in celebrarea unirii vietilor acestora prin casatorie si a sentimentelor pe care si le poarta reciproc. Secretele delicatesei serii sunt tinute de cei mai buni cofetari, astfel ca ne-am propus sa le dezvaluim de la cofetarii profesionisti Sweet Ela. Cristina Voicu ne-a stat la dispozitie cu informatii complete si deosebit de utile in alegerea tortului de nunta.

Cristina Voicu: Preferintele mirilor sunt pe primul plan in alegerea designului tortului, iar noi la Sweet Ela incercam pe cat posibil sa armonizam preferintele lor cu tematica nuntii si coloristica petrecerii.

K. Mirese: Designul tortului de nunta este foarte greu de ales, mirii putand gasi sute de modele. Ce anume ar trebui sa ii ghideze in stabilirea designului tortului?

Cristina Voicu:Nuntile moderne se fac cu tematici bine stabilite, dupa care se aleg si celelalte componente ale evenimentului, de la rochia miresei, aranjamentele salii, meniu, aranjamentele florale pana la tortul mirilor. In functie de tematica nuntii, Sweet Ela propune cateva idei de decor, din care se poate alege unul pentru a fi imbunatatit si personalizat in concordanta cu preferintele mirilor.

secretele tortului mirilor

K. Mirese: Dincolo de design, tortul mirilor trebuie sa fie delicios! Ce compozitie ar trebui sa aiba (fructe, ciocolata), ce combinatii sunt potrivite unui astfel de eveniment?

Cristina Voicu: Evident, degeaba este aratos daca nu este si gustos! Avand in vedere ca nuntile sunt evenimente mari, cu multe persoane cu gusturi diferite, este bine sa se aleaga un interior ce combina mai multe preferinte, de la ciocolata neagra, cu lapte, alba, cu lichioruri si samburi (nuci, alune, migdale), pana la fructe proaspete si creme de fructe racoritoare.

K. Mirese: Figurinele tortului sunt foarte sugestive. Mai sunt in trend cele care ii reprezinta pe miri ori cele florale sunt mai potrivite?

Cristina Voicu.: Intr-adevar, varful tortului este cel mai reprezentativ. Figurinele ce-i reprezinta pe miri sunt foarte in voga, dar nu cele false, din plastic, ci cele facute de mana din martipan. Am avut cliente care ma intrebau: „Si pot sa musc din figurina si sa o mananc?” Sigur, se poate! De asemenea, fiind facute dupa cum isi doreste clientul, aceste figurine sunt unice si pot reprezenta aproape orice, de la miri care stau in pozitii haioase, la porumbei, vrabiute, pisicute si pana la note muzicale, stele de mare si multe altele. Florile de asemenea sunt in trend, atat cele naturale, cat si cele din martipan. Practic, mirii sunt cei ce dau trendul!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.