Setari Cookie-uri

Interviu: Afla secretele tortului mirilor

Tortul mirilor serbeaza un eveniment unic si incarcat de emotie, de dragoste, vise si promisiuni, un eveniment organizat de miri in celebrarea unirii vietilor acestora prin casatorie si a sentimentelor pe care si le poarta reciproc. Secretele delicatesei serii sunt tinute de cei mai buni cofetari, astfel ca ne-am propus sa le dezvaluim de la cofetarii profesionisti Sweet Ela. Cristina Voicu ne-a stat la dispozitie cu informatii complete si deosebit de utile in alegerea tortului de nunta.

K. Mirese: Ce torturi sunt preferate in general de miri, cele bloc sau cele etajate pe suporturi? Care sunt avantajele si dezavantajele acestor alegeri?

Cristina Voicu: Tot mai mult se tinde catre cele bloc, sunt mult mai elegante si cu un decor mai sofisticat. Din pacate, la noi in tara domeniul designului de torturi este abia la inceput, iar cofetarii nostrii insista pe torturile pe suporti. Cred ca foarte putini dintre cofetarii nostrii stiu sa faca un tort bloc. Am avut clienti care au incercat sa comande tort stil bloc la cofetarii cu nume din Bucuresti si au fost refuzati pe motiv ca „nu sta”.

secretele tortului mirilor

K. Mirese: Stim ca locatia si tema nuntii influenteaza in general meniul. Ce tort ar fi potrivit pentru nuntile la restaurant, respectiv cele la cort sau cele la mare? Anotimpul influneteaza designul si/sau compozitia tortului?

Cristina Viucu: In ceea ce priveste tortul, locatia aleasa precum si anotimpul in care are loc evenimentul nu influenteaza decorul si interiorul acestuia, deoarece traim intr-o lume a tuturor posibilitatilor, in care livrarea, depozitarea si manipularea tortului se fac cu usurinta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.