Setari Cookie-uri

Trusa de urgenta a miresei stii de ce ai nevoie?

Ziua nuntii va fi una agitata si incarcata de emotii, plina de evenimente ce te vor determina sa fii mereu pe graba, cu mintea in mai multe locuri odata astfel este foarte usor sa uiti ceva sau sa patesti un mic accident care s-au putea repara daca ai la indemana tot ce-ti trebuie. De aceea iti este musai sa ai pregatita in ziua nuntii o trusa de urgenta.

Cateva produse de machiaj pe care le-a folosit cosmeticiana in timpul machiajului profesionist iti pot fi de folos in privinta retusurilor. O zi intreaga cu acelasi machiaj si toata noaptea iti pot deteriora imagina, machiajul se intinde astfel ca vei avea cu siguranta nevoie de retusuri. Ia cu tine un demachiant intr-o minirecipient si cateva discuri demachiante, un tus, unul sau doua farduri de princilape, fongul de ten, un ruj si un blush.

Urgente ale parului

Daca se intampla sa se desfaca o suvita din coafura sau parul sa stea rebel dupa cateva hore si melodii dansate energic pe ring este indicat sa mai ai la tine fixativ si cateva ace de par. De asemenea dupa desfacerea voalului poti avea surprize neplacute cu privire la coafura, asadar fii pregatita.

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.