Setari Cookie-uri

Trusa de urgenta a miresei stii de ce ai nevoie?

Ziua nuntii va fi una agitata si incarcata de emotii, plina de evenimente ce te vor determina sa fii mereu pe graba, cu mintea in mai multe locuri odata astfel este foarte usor sa uiti ceva sau sa patesti un mic accident care s-au putea repara daca ai la indemana tot ce-ti trebuie. De aceea iti este musai sa ai pregatita in ziua nuntii o trusa de urgenta.

Pentru unghii si alte mici rani

Daca nu ai purtat prin casa pantofii/sandalele de nunta pentru a te obisnui atunci asteapta-te sa te roada in ziua nuntii. Ranile pot fi foarte suparatoare si iti pot strica intrega buna dispozitie, de aceea cativa plasturi de rezerva ii poti adauga la trusa. De asemenea o unghera s-ar putea sa iti fie folositoare.

Ac si ata

Se poate intampla sa se desprinda sau sa se descoasa ceva din rochia de mireasa si atunci ar fi bine sa poti interveni in timp util.

Un parfum

O mostra din parfumul preferat ti-ar prinde bine sa o ai la indemana si sa iti reinprospatezi din cand in cand parfumul.

Pete nedorite?

Din kitul miresei nu trebuie sa lipseasca si un recipient mic cu o solutie de indepartare rapida a petelor sau o bucata de creta alba. Daca solutiile nu dau rezultat, puteti folosi si o brosa potrivita.

Inca o pereche de dresuri...

Dresurile se pot rupe usor si desi nu se vad in majoritatea timpului, totusi sunt mici momente in care ar putea fi vazute, de exemplu in cadrul traditiei in care mirele ia jarteaua mirsei.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.