Setari Cookie-uri

5 persoane pe care NU trebuie sa le inviti la nunta

Una dintre cele mai mari bucurii ale unei femei este aceea de a fi ceruta in casatorie de barbatul pe care il iubeste. Insa dupa marea bucurie urmeaza si stresul organizarii nuntii, intersectat din cand in cand cu entuziasm si emotii.

Una dintre cele mai mari bucurii ale unei femei este aceea de a fi ceruta in casatorie de barbatul pe care il iubeste. Insa dupa marea bucurie urmeaza si stresul organizarii nuntii, intersectat din cand in cand cu entuziasm si emotii.

invitati Pentru ca doriti ca ziua nuntii sa iasa cat mai bine, trebuie sa aflati care sunt principalele greseli care va pot compromite reusita si bunadispozitie.

Inainte insa de a alege biserica, restaurantul, decorul si tema nuntii, trebuie sa stiti cati invitati veti avea pentru a putea aproxima marimea localului si tema pe care o puteti asorta acestuia.

Cum alegeti invitatii de nunta?

Pentru a nu exista probleme, va trebui sa le dati libertate si parintilor de a aduce anumiti prieteni, insa oferiti-le un numar de “x” persoane in care se pot incadra, pentru a nu va incurca. Apoi faceti o lista cu toate persoanele pe care le-ati putea invita la nunta. Apoi folositi culori pentru a selecta: persoanele pe care in mod obligatoriu le doriti la nunta, familia si nasii, apoi prieteni mai putini apropiati cu o alta culoare si restul de persoane de a caror prezenta va puteti priva sau nu sunteti siguri ca ar putea fi prezenti cu o alta culoare.

Pe cine sa nu inviti la nunta


Te-ai gandit ca anumite persoane din lista invitatilor ti-ar putea strica nunta? Afla care ar putea fi acelea.

Fostii

Chiar daca ai pastrat o relatie de amicitie cu fostii tai iubiti, totusi nunta s-ar putea sa nu fie tocmai evenimentul potrivit pentru ei. Este posibil ca unul/unii dintre ei sa mai pastreze inca sentimente sau frustrari fata de tine, ganduri mai putin crestine si cu siguranta nu ai vrea sa le expuna in fata tuturor tocmai la nunta ta. Mai ales daca nu rezista la bautura, caci ar putea avea tot felul de reactii sub impulsuri bahice. Nici la Biserica nu este un loc potrivit pentru ei, n-ai vrea sa te surprinda vreunul ci strigatul sau de opozitie cu privire la casatoria ta.

Persoanele care “iubesc” scandalul


Daca stii ca unii invitati sunt iubitori de scandaluri, certuri sau orice alt soi de polemici sau mai ales daca ii stii ca fiind violenti, atunci evita cu discretie invitatia acestora la nunta voastra. Nici certurile si mai ales violenta nu sunt deloc potrivite unui eveniment pe care l-ai vrea printre cele mai frumoase din viata ta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.