Setari Cookie-uri

5 persoane pe care NU trebuie sa le inviti la nunta

Una dintre cele mai mari bucurii ale unei femei este aceea de a fi ceruta in casatorie de barbatul pe care il iubeste. Insa dupa marea bucurie urmeaza si stresul organizarii nuntii, intersectat din cand in cand cu entuziasm si emotii.

Persoane care obisnuiesc sa bea

Unele persoane nu se mai pot opri atunci cand au gasit prilejul de a bea. Asadar cu vinul si bauturile alcoolice de pe masa nuntasilor s-ar putea sa ajunga intr-o beatitudine bahica deloc pe gustul vostru si al nuntasilor. La nunta voatra cu totii trebuie sa se simta bine, iar aceste persoane care beau prea mult nu vor avea cu siguranta comportamentul adecvat.

Sa includem si... fostele

Fostele lui iubite poarta cam acelasi hram ca si fostii tai iubiti, fiind la fel sau poate si mai periculoase decat acestia. Mai mult, te pot face geloasa, ceea ce este cel mai rau cu putinta, iti pot face diverse neplaceri tipice feminine, dar cu urmari de neuitat, de exemplu (si exemplele sunt reale) sa il sarute fortat pe mire sau sa verse un pahar de vin rosu pe rochia ta imaculata. Iar tu nu te-ai putea razbuna in niciun fel si nici salva situatia...

Familii cu copii mici


Tineretul va tine intotdeauna veselia unei petreceri, insa daca personajele sunt prea mici lucrurile s-ar putea transforma intr-un adevarat teren de joaca si lupta. Copiii mici sunt neastamparati, mai ales daca nu sunt dusi la culcare, fapt ce ii agita si mai tare. Ai grija ca, in cazul in care inviti la nunta familii cu copii mici, sa sugerezi discret, dar clar, ca ai prefera ca micutii... sa nu fie prezenti.

Va dorim o nunta ca-n povesti, fara neplaceri si o casnicie asa cum ati visat-o.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.