Setari Cookie-uri

In 2011 se poarta nuntile Altfel!

Cei mai apropiati prieteni, cocktailuri, piscina, mult soare si distractie nu este doar imaginea concediului perfect, ci ar putea fi chiar scenariul unei nunti altfel! Mariachi in loc de lautari, catering exotic sau karaoke pentru invitatii tai - probabil ca soacrei nu ii va placea, dar nici voi nu v-ati simti bine sa lipiti bancnote fara numar pe fruntea acordeonistului, nu?

Comunicat de presa

nunta Cei mai apropiati prieteni, cocktailuri, piscina, mult soare si distractie – nu este doar imaginea concediului perfect, ci ar putea fi chiar scenariul unei nunti altfel! Mariachi in loc de lautari, catering exotic sau karaoke pentru invitatii tai - probabil ca soacrei nu ii va placea, dar nici voi nu v-ati simti bine sa lipiti bancnote fara numar pe fruntea acordeonistului, nu?

Ziua nuntii reprezinta mai mult decat muzica lautareasca ce rasuna in capul invitatilor, beteala si baloane colorate, ori decoratiuni sclipitoare si anoste. Nuntile bunicilor nu mai sunt demult la moda si trebuie sa profitam de faptul ca avem posibilitatea de a alege.

O nunta altfel este o nunta neconventionala, care nu tine cont de traditii, ci doar de dorintele mirelui si ale miresei. Este ziua voastra si trebuie sa va simtiti cat mai bine. Nunta trebuie sa va reprezinte exact asa cum sunteti voi ca si cuplu. Copilarosi? Sau poate aventurieri? De ce sa nu transpuneti aceste trasaturi intr-o tematica de nunta?

OK, deci vrei sa te casatoresti?

Stiti ca vreti sa aveti o nunta ca in povesti, ceva altfel decat ceea ce s-a vazut pana acum, ceva care sa-i surprinda chiar si pe cei care credeau ca au auzit totul in materie de nunti. OK, asta inseamna ca vreti o nunta altfel. Nuntile altfel pot fi nunti tematice, cu dress code, muzica special aleasa, spatiu amenajat in acord cu subiectul petrecerii. Pentru ca nunta sa fie unica, alegeti o tematica in acord cu preferintele vostre: Retro, Vintage, Gangster, Medievala.

Va recomandam sa consultati o agentie de organizare de evenimente cu experienta in petreceri neconventionale. Veti stabili de comun acord scenariul, iar ei va vor usura de tot stresul organizarii, pentru ca in ziua nuntii nu e loc decat de zambete si buna-dispozitie.

„Pasiunea pentru anumite lucruri poate fi impinsa pana la extrem. Am avut de exemplu cereri pentru nunta medievala, nunta pe motociclete sau nunta la piscina. Ganditi-va cum ar fi sa va rapeasca mireasa un Robin Hood si sa o recastigati doar daca tintiti mai bine decat el cu arcul. Sa nu mai vorbim de reprezentatiile cavalerilor teutoni luptandu-se printre mese sau cei care scuipa flacari. O nunta poate deveni un spectacol in sine”, declara Oana Nica, reprezentat al agentiei Evenimente Altfel.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.