Setari Cookie-uri

In 2011 se poarta nuntile Altfel!

Cei mai apropiati prieteni, cocktailuri, piscina, mult soare si distractie nu este doar imaginea concediului perfect, ci ar putea fi chiar scenariul unei nunti altfel! Mariachi in loc de lautari, catering exotic sau karaoke pentru invitatii tai - probabil ca soacrei nu ii va placea, dar nici voi nu v-ati simti bine sa lipiti bancnote fara numar pe fruntea acordeonistului, nu?

Un concept occidental: garden – wedding

Pentru o nunta altfel puteti sa optati pentru o terasa deschisa sau pentru o gradina, daca evenimentul are loc vara. Cu atat mai inspiratoare sunt nuntile pe marginea unei piscine.

In cadrul unui garden-wedding puteti agata in copaci colivii mari, albe, cu porumbei, iar piscina poate deveni centrul atentiei datorita detaliilor de pe margine, dar si a bauturilor ispititoare din adancuri. De la mire pana la nas, vor intra toti la apa pentru a se racori cu shake-urile si cocktailurile ascunse pe fundul bazinului. Aceste detalii spun multe despre agentii, dar si despre client.

Vrei sa stii daca te-ar prinde stilul unei mirese Hippie? Cele mai potrivite sfaturi si raspunsuri le primesti de la un Personal Shopper!

Imprumutata tot din stilul de viata occidental, meseria de Personal Shopper nu este una usoara. Pentru ca trebuie sa se muleze in functie de personalitatea si stilul fiecarui client, dar in acelasi timp sa fie suficient de convingator si de gentil in a corecta deficientele de imagine, consilierului ii revin sarcini grele.

Personal Shopper-ul va va consilia in legatura cu alegerea tinutei de mireasa si de mire, atat pentru biserica, cat si pentru cununia civila, dar si in alte aspecte ale nuntii. Tot el se poate ocupa de bijuterii si accesorii, invitatii si cocarde, pentru ca ele sa vi se potriveasca precum o manusa si sa nu se distanteze de tema prestabilita a nuntii. El va veni cu idei personalizate pentru fiecare concept.

Indrazniti mai mult! Catering oriental, liveband, dansatori profesionisti si magicieni


Daca ati ales o nunta altfel, atunci trebuie sa fiti indrazneti, sa construiti din nunta voastra un concept unic! Propuneti-le invitatilor vostri meniuri apetisante, inspirate din bucataria orientala sau mediteraneana, pentru a le demonstra ca iubirea chiar trece prin stomac! Faceti-le cunostinta cu band-ul live, MC-ul, magicianul si alte personaje care vor aduce elementul spectaculos nuntii voastre! Neaparat stabiliti in programul serii un scurt moment de karaoke, care va ridica toti invitatii in picioare.

Cai putere sau cai inhamati la caleasca?

Unei nunti ce se inspira din trecut, cu un aer retro sau princiar, ii sunt potrivite masinile decapotabile de epoca sau calestile. Pentru o nunta moderna, fastuoasa, puteti apela la o limuzina care sa va lase in fata covorului rosu.

Dar nunta altfel presupune alte mijloace de transport: motociclete, biciclete sau chiar baloane dirijabile!


Asadar, daca vreti sa va fie rapita mireasa de catre trupele speciale anti-tero sau daca vreti sa decorati locatia cu liane, franghii si eventual vreo doi Tarzani si o Jane si sa va petreceti luna de miere intr-un safari din Africa, atunci nunta altfel este ceea ce va defineste!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.