Setari Cookie-uri

Targ de nunti la Jukebox Venue

Jukebox Venue lanseaza „Targul de nunti”. Programat sa se desfasoare in perioada 19 – 20 martie, evenimentul coincide cu intrarea Jukebox Venue pe piata evenimentelor speciale. „Targul de nunti” va fi deschis vizitatorilor intre orele 10.00 - 18.00 iar intrarea va fi libera.

In cadrul targului, profesionisti in domeniu vor oferi cuplurilor care planuiesc sa se casatoreasca informatii complete pe teme de interes: designul rochiei de mireasa, servicii foto si audio utile, servicii complete de transport si limuzine, servicii legate de aranjamente florale, bijutieri apreciati.

Pe parcusul celor doua zile dedicate evenimentului sunt programate mai multe prezentari de moda, show-urile de duminica beneficiind de prezenta vedetei Daniela Nane. In plus, un moment deosebit va fi reprezentat de show-ul sustinut de castigatoarele concursului „Miss fata de la tara”, difuzat de Prima TV.

Pentru ca premiile nu aveau cum sa lipseasca, primele zece cupluri participante la eveniment vor primi cate o sticla de sampanie din partea casei.

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.