Setari Cookie-uri

Ce inseamna de fapt o viata in doi?

In zilele noastre viata de cuplu si-a schimbat mult trasaturile fata de alte vremuri cand responsabilitatile fiecaruia dintre cei dou membrii ai cuplului erau destul de clare, cand ideea divortului abia daca exista si femeile erau mai mult sau mai putin respectate in viata de cuplu, cand acestea isi incepeau viata sexuala dupa casatorie...

Nu stiu ce sa zic, poate valorile nostre sunt altfel? Cert e , ca totusi e bine ca barbatul sa fie un stalp al casei, sa fie admirat si apreciat, facut sa se simta barbat.....dar pt asta si trebuie sa fie barbat! "

"Viata in 2 inseamna atunci cand fericirea ti se citeste pe chip cand toata lumea iti spune ca arati bine dar nimeni nu stie ca dragostea iti da aripi te face sa zbori si cand ai langa tine o persoana pe care o iubesti si care iti arata ca te iubeste si face totul ca tu sa fii fericita asta inseamna cu adevarat o viata in 2. Restul e doar un chin sau o cruce ce trebuie sa o ducem atunci cand nu stim sa punem capat unei relatii care te ingroapa si nu te face sa simti ca traiesti.pacat de cele mai multe ori viata in 2 e mai mult un chin decat o placere. Eu ma consider o persoana fffff norocoasa " ne marturiseste o alta cititoare a noastra.

Voi ce parere aveti despre viata in cuplu? Cum ar trebui sa decurga? Va asteptam cu pareri mai jos, in rubrica de comentarii, sau pe Forumul Nostru.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.