Setari Cookie-uri

Cum alegi restaurantul pentru nunta

Nunta reprezinta unul dintre cele mai frumoase evenimente din viata, o petrecere de neuitat la care trebuie sa va distrati cat mai mult posibil. Alegerea restaurantului potrivit stilului nuntii precum si dorintelor voastre este foarte importanta pentru reusita petrecerii de nunta.

Nunta reprezinta unul dintre cele mai frumoase evenimente din viata, o petrecere de neuitat la care trebuie sa va distrati cat mai mult posibil. Alegerea restaurantului potrivit stilului nuntii precum si dorintelor voastre este foarte importanta pentru reusita petrecerii de nunta.

restaurant nunta Atunci cand alegeti restaurantul trebuie sa stiti deja foarte bine ce doriti, fiindca surprize neplacute apar intotdeauna, patronii incercand cat mai mult sa va “stoarca” de bani. De aceea orice ati stabili trebuie sa fie bine precizat intr-un contract, pana la cele mai mici detalii.

Rezervarea restaurantului se face cu aproximativ un an inainte de nunta, aceasta pentru a va asigura ca il rezervati pe cel dorit si nu ce a mai ramas liber pentru data nuntii voastre. Inainte de a-l rezerva trebuie sa stabiliti stilul nuntii, astefel incat restaurantul sa se preteze dorintelor voastre. Spre exemplu daca doriti o nunta modernista nu veti alege un restaurant rustic. Imaginea localului trebuie sa fie impresionanta, sala bine ventilata, sa ofere o atmosfera calda si sa imbie la distractie.

Trebuie sa urmariti decorul restaurantului in raport cu decoratiunile pe care le-ati dori (daca peretii au desene, sunt sculptati sau imita caramida etc), daca luminozitatea este potrivita, daca pot amenaja un ring sufieicnt de mare dupa cum va doriti si daca locatia este accesibila invitatilor.

Iata principalele detalii pe care trebuie sa le urmariti:

- Daca meniul pe care il ofera cei din restaurant va satisface – trebuie gustat. Apoi intrebati daca va permit sa faceti tortul unde doriti si nu va impun sa il faceti la ei. De asemenea intrebati daca va dau voie sa aduceti bautura voi, macar vinul (spre exemplu il puteti lua de la o crama), astfel reduceti costurile. Pretul meniului, precum si posibilitatea de a aduce voi ceva trebuie notate in contract. Discutati de asemenea si despre gramaj...
- Stabiliti daca puteti face oriunde decoratiunile de nunta sau va impune restaurantul sa apelati la cele care sunt deja in dotare. S-ar putea ca cele din dotare sa nu corespunda gusturilor voastre.
- Stabiliti numarul de meniuri in plus pentru invitatii care nu au facut confirmarea;
- Stabiliti daca meniurile in plus se prepara oricum sau numai in cazul in care sunt anuntate si daca se platesc sau nu pentru situatia in care nu au venit toti invitatii presupusi;
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.