Setari Cookie-uri

Cum alegi restaurantul pentru nunta

Nunta reprezinta unul dintre cele mai frumoase evenimente din viata, o petrecere de neuitat la care trebuie sa va distrati cat mai mult posibil. Alegerea restaurantului potrivit stilului nuntii precum si dorintelor voastre este foarte importanta pentru reusita petrecerii de nunta.

- Stabiliti clar eliberarea unei facturi pentru avansul dat restaurantului, suma fiind clar notificata si in contract.
- Intrebati daca va permite aducerea unui Dj ales de voi, precum si o formatie daca este cazul. De asemenea fotograful si cameramanul ii alegeti tot voi?
- Cereti sa vedeti tot localul, inclusiv bucatarie, toaleta, terasa daca este cazul, tot.
- Intrebati cum se inchiriaza sala, pe ore sau pe zi si stabiliti pretul si eventualele modificari care ar putea sa apara pana la data nuntii. Care este ora maxima pana la care puteti ramane? Se plateste in plus daca se depaseste aceasta ora? Si daca da, cat? Notati, ce e scris e sfant.
- Intrebati de asemenea daca sunt alte servicii pentru care se cer bani in plus, de nu veti plati strict ceea ce este scris in contract.
- Verificati de asemenea daca inchirierea restaurantului include, in cazul in care exista, si inchirierea terasei, fiindca este posibil sa se inchirieze fara aceasta, asadar pe terasa sa fie alti oameni decat invitatii vostri.
- Intrebati daca exista parcare pentru invitati si daca pretul final include TVA

Toate acestea trebuie scrise in contract pentru a nu avea neplaceri, asa cum s-a intamplat in cazul multor cupluri.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.