Setari Cookie-uri

Rugaciunile fetelor singure pentru casatorie

Vreti sa fiti cerute in casatorie? Va doriti sa va intalniti sufletul pereche? Se spuna ca puterea credintei este foarte mare, ca autoinductia si dorinta pura face lucrurile si universul sa se miste in favoarea celui cu dorinte arzatoare. Dar ne sunt oare rugaciunile suficiente?

Mai jos am selectat cateva rugaciuni pentru casatorie si un plan spiritual.
O Doamne, eu stiu ca fericirea mea este sa te iubesc pe Tine din tot sufletul meu, din toata inima mea si sa implinesc voia ta cea sfanta. Indrepteaza Doamne sufletul meu si umple inima mea. Vreau sa fac doar voia ta caci Tu esti Ziditorul si Dumnezeul meu. Pazeste-ma Doamne de mandrie si de iubirea de sine; intelepciunea, smerenia si fecioria sa infrumuseteze chipul meu. Trandavia nu este pe placul Tau si naste patimi. Da-mi dorinta si putere de munca si binecuvinteaza toate faptele mele.
Tu ai poruncit oamenilor sa traiasca in casnicie cinstita. Asadar invredniceste-ma si pe mine, Parinte, de acesta chemare sfanta, nu pentru implinirea poftelor mele, ci pentru implinirea voii Tale. Caci Tu insuti ai spus:”Nu este bine sa fie omul singur” si i-ai dat femeie intr-u ajutor, si i-ai binecuvantat sa cresca , sa se inmulteasca. Auzi acesta smerita rugaciune a mea, pe care o inalt Tie din adancul inimii mele: Da-mi un sot cinstit si binecredincios, pentru ca impreuna, in intelegere si iubire sa Te slavim, Mult Milostive Doamne, in numele Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.



Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, Cel Ce ai zis: "Căutati mai întâi Împărătia lui Dumnezeu, si toate celelalte se vor adăuga vouă", dăruieste-mi toate cele de trebuintă pentru a putea merge pe calea mântuirii.

În mâinile Tale este viata mea si fără Tine nu pot cunoaste nici împlinirea si nici bucuria cea adevărată. Stiind aceasta si având dorinta de a purta crucea căsătoriei, Te rog să mă ajuti să găsesc făptura potrivită mie alături de care să înfrunt marea vietii acesteia.

Ajută-mă, Doamne, ajută-mă, cum numai Tu mă poti ajuta. De multe ori ispita singurătătii mi-a rănit inima, de multe ori diavolul deznădejdii a lovit în poarta sufletului meu. De atâta durere, inima mea s-a strâns, si nu este nimeni care să îmi aline durerea.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.