Kudika
17 Ianuarie 2012

"Nu exista dragoste mai sincera decat cea pentru mancare", spunea scriitorul irlandez George Bernard Shaw. Chiar daca logodnicul tau nu se va numara printre cei mai infocati sustinatori ai acestui dicton, cu siguranta iti vei gasi sprijin in invitatii la nunta, care vor aprecia daca vei aplica acest principiu in alegerea meniului. Si ca sa incepi cel mai important moment din viata intr-o locatie pe masura exigentelor tale, iti oferim acces in culisele celei de-a saptea editii a Expo Ideal Mariaj, cel mai mare targ al anului, desfasurat intre 27 si 29 ianuarie la Romexpo.

"Nu exista dragoste mai sincera decat cea pentru mancare", spunea scriitorul irlandez George Bernard Shaw. Chiar daca logodnicul tau nu se va numara printre cei mai infocati sustinatori ai acestui dicton, cu siguranta iti vei gasi sprijin in invitatii la nunta, care vor aprecia daca vei aplica acest principiu in alegerea meniului. Si ca sa incepi cel mai important moment din viata intr-o locatie pe masura exigentelor tale, iti oferim acces in culisele celei de-a saptea editii a Expo Ideal Mariaj, cel mai mare targ al anului, desfasurat intre 27 si 29 ianuarie la Romexpo.

Ceremonie nunta

Inainte de a te decide asupra restaurantului in care iti vei intampina oaspetii, cei mai reputati specialisti in organizarea de nunti te ajuta sa deprinzi tainele pregatirii unui ambient cu adevarat special.

Daca pana nu demult, preferintele tinerelor cupluri erau de-a dreptul cucerite de nuntile rustice, mai nou au inceput sa castige popularitate ceremoniile de inspiratie regala si cele vintage. De aici si pana la inlocuirea traditionalelor sarmalute si mamaliguta cu preparate internationale nu a fost decat un pas. Cu atat mai mult cu cat ele imprumuta din savoarea specialitatii Butterfish cu piure de telina si pulpa de rata, de departe cea mai apreciata de cei care isi organizeaza nunta glamour la care au visat dintotdeauna in cadrul Militari Residence Ballroom.

Tendintele vin si pleaca, iar daca reusesti sa prinzi una in farfuria oaspetilor, meniul va arata cu atat mai bine. In privinta tratatiilor dulci, specialistii au ajuns cu usurinta la un numitor comun – 2012 este anul torturilor invelite in martipan si decorate cu trandafiri naturali. O confirma si Marius Velcea, sef de salon la Complexul Herastrau, cu zeci de ani de experienta in organizarea evenimentelor festive: „In completarea tortului de martipan, recomand amandina, sarlota si mousse de ciocolata.” Iar daca la acestea adaugi un cadru natural, cu verdeata si un lac in apropierea restaurantului, ca la Mirage Snagov, ai obtinut decorul perfect pentru o nunta informala.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: