Setari Cookie-uri

Alege o locatie de nunta memorabila!

"Nu exista dragoste mai sincera decat cea pentru mancare", spunea scriitorul irlandez George Bernard Shaw. Chiar daca logodnicul tau nu se va numara printre cei mai infocati sustinatori ai acestui dicton, cu siguranta iti vei gasi sprijin in invitatii la nunta, care vor aprecia daca vei aplica acest principiu in alegerea meniului. Si ca sa incepi cel mai important moment din viata intr-o locatie pe masura exigentelor tale, iti oferim acces in culisele celei de-a saptea editii a Expo Ideal Mariaj, cel mai mare targ al anului, desfasurat intre 27 si 29 ianuarie la Romexpo.

Si cum in anotimpul calduros paleta cromatica abunda in verde si galben, nimic nu este mai potrivit decat o nunta fresh. Iti vor veni in ajutor fructele ca merele, lamaile si florile de camp, pe care le poti folosi ca piese centrale de decor. Iar esarfele inguste, colorate in verde crud te vor elibera de constrangerile unui cadru prea formal pentru gusturile tale, fiind detaliul cel mai potrivit pentru a iti imbraca scaunele. Tematicile pentru o ceremonie pe malul lacului nu se opresc aici. La fel de creativa este si nunta cu fluturi, “un eveniment cu accente vesele, la care pot fi adaugate si elemente cum ar fi albine sau buburuze.”

Locatie pentru nunta perfecta

Toate acestea se pot atasa pe diverse obiecte din decorul nuntii, in aranjamente florale, pe buchetul miresei si pe lumanari, reprezentand in cele din urma o marturie inspirata pentru invitati”, spune Raluca Anghel, event manager in cadrul agentiei New Beginning Events. Si pentru ca tematica nuntii sa fie respectata pana la capat, la finalul ceremoniei religioase este binevenita eliberarea unor fluturi.

Daca nuntile avangardiste au fost mereu pe placul tau si lista invitatilor se ridica la ordinul sutelor, RIN Hotels este gazda ideala. Cu atat mai mult cu cat pune la dispozitia oaspetilor sai un centru wellness, o parcare supraetajata, servicii de inchiriere limuzine si de decor. “Mirii isi pot achizitiona doar costumul si rochia, de restul ne ocupam noi!”, spune Cristina Docuz, marketing executive la RIN Hotels.

Toti acestia te asteapta cu oferta speciale si mari reduceri de preturi doar la Expo Ideal Mariaj, intre 27 si 29 ianuarie la Romexpo!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.